Noticias inmobiliarias,

Actualidad y ultimas noticias del sector inmobiliario en api.cat, el portal inmobiliario profesional de confianza.

5 idees per a conservar les teves roses de Sant Jordi

Per fi ha arribat Sant Jordi, el dia més esperat a Catalunya per escriptors, llibreters i enamorats! Un dia bonic perquè sí, la gent surt al carrer amb un somriure primaveral, a la cerca d’un bon llibre i una- o diverses- roses per regalar a la dona de la seva vida.T

Ja és primavera, és hora de pintar la casa!

Comença la primavera i amb ella, una etapa de renovació, també a la llar. Això pot suposar des d’una gran reforma, fins a altres més senzilles com pot ser pintar una habitació. Des Api.cat volem donar-te alguns consells perquè ho facis tu mateix sense necessitat de contractar a ningú que ho faci per tu.

Flors de colors per la teva terrassa més primaveral

T’agraden les flors? I les plantes? Si tens la sort de tenir una terrassa en el teu pis de Sant Cugat del Vallès, no ho dubtis: prepara la teva terrassa per a la primavera! Ja sabem que és difícil escollir entre la tantíssima varietat de plantes que hi ha, així que, des Api.cat, volem orientar-te sobre quines plantes són les més adequades per plantar a la primavera i així puguis donar curs a la vostra versió més jardinera.

Com vendre la meva casa a la primavera

Vendre un pis o una casa no és una quelcom que succeeixi de la nit al dia. És un procés amb diferents fases, que pot allargar-se fins i tot mesos. Un dels primers passos consisteix en preparar l’habitatge per a la venda i ara que ve la primavera, és un bon moment. Perquè millora el clima, la gent canvia d’humor i està més receptiva. Així que, no et perdis els nostres consells!

10 idees per reciclar i decorar amb pneumàtics

Vols saber tot el que pots fer amb pneumàtics vells? Et donem 10 fantàstiques idees per reciclar i decorar tot tipus d’espais amb pneumàtics!

Què és i com es construeix una casa sostenible?

Cada vegada s’escolta més parlar de l’arquitectura sostenible, les cases sostenibles i ecològiques però… què són?, estan a l’abast de tot el món?, com es construeixen? T’ho expliquem en api.cat!

8 Preguntes que has de fer-li a l’inquilí abans de llogar-li el teu pis

Molts propietaris que decideixen llogar per primera vegada, temen no encertar amb l’inquilí i que l’habitatge sofreixi danys o que tingui problemes per cobrar les mensualitats. No hi ha una guia per trobar a l’inquilí perfecte però sí pots fer-li unes preguntes que t’ajudaran a saber com és.

Com estalviar electricitat a casa: 15 trucs pràctics

(Español) Ante la continua subida de precio de la factura eléctrica, son muchas las personas que están tomando conciencia y buscan trucos para ahorrar electricidad en casa. Una buena cultura energética, no sólo te permitirá ahorrar, si no que además contribuirás a proteger el medio ambiente. Te mostramos cómo.

10 preguntes que has de fer-li a l’arrendador abans de llogar un pis

Estàs buscant pis de lloguer a Tarragona i vas de visita en visita. Cap et convenç del tot fins que arribes a un en concret que, de sobte, et fa imaginar com seria viure-hi. Si has sentit que aquest és el teu pis, és el moment de fer-li les preguntes clau al propietari o a l’agent immobiliari que t’estigui mostrant l’habitatge.

Cases en contenidors, sostenibles i funcionals

Sabies que d’un contenidor de càrrega marítim se’n pot fer una casa? No només es pot fer, sinó que cada vegada hi ha més persones interessades en aquest tipus d’habitatge sostenible i funcional. Segueix llegint si vols saber-ne més.