216.000 €

Àtic 賣 64 m2 , Gelida

Consta d_àtic vistes panoràmiques de Montserrat amb àmplia terrassa, garatge i plaça de moto.
Es distribueix de la següent manera, menjador lluminós amb cuina oberta accés a la terrassa de 81m2, 2 habitacions una doble amb armaris de paret i balcó ampli i una altra individual, bany complet amb banyera.
Molt lluminós i tranquil.
Tots els nostres habitatges disposen de cuines moblades i equipades amb vitroceràmica, campana extractora i forn. Calefacció Gas instal_lada.
Nova promoció TOTALMENT FINALITZADA i llesta per lliurar, RESIDENCIAL EL MOLI.
Ubicada a la localitat pintoresca de Gèlida, envoltada d_un entorn privilegiat enmig de la natura, amb unes vistes excel_lents sobre la muntanya.
de Montserrat i perfectament comunicada a través de l_AP-7, la seva proximitat a Martorell a tan sols 13 minuts amb cotxe i 43 minuts al centre de Barcelona, la fa
una de les poblacions més demandades per a tota mena de públic, disposa de tots els serveis, equipaments i transport públic que connecta amb les principals ciutats.
És evident que l_atractiu de Gèlida és el seu encant, la proximitat a Montserrat, gaudir del centre d_Interpretació del Funicular o fer rutes turístiques per la població farà que prenguis una de les decisions més encertades de la teva vida, VIURE A GÈLIDA, VIURE A RESIDENCIAL EL MOLI.
I com que no podia ser menys, no podem oblidar-nos de tot aquell que necessiti finançar un dels nostres habitatges, el nostre departament de finançament ha arribat a l_acord amb les principals entitats per oferir condicions especials per a aquesta promoció, per això tot aquell que ho requereixi li realitzarem un estudi financer TOTALMENT GRATUÏT.
És el moment, la Gèlida i Residencial el Molí t_esperen, no perdis ni un segon més a contactar amb nosaltres.

能源证书

Gelida

廣告客戶不希望顯示確切的地址

類似房源

Àtic, 64 m2
Gelida
64 m2

216.000 €

Pis, 68 m2
Gelida
68 m2

198.000 €

Pis, 68 m2
Gelida
68 m2

209.000 €

追踪我们

Api.cat
  • Gran Vía Corts Catalanes, 622 Pral 1ª
  • Barcelona - 08007
  • Tel: 933 17 54 62
  • info@api.cat