220.000 €

Unifamiliar adossada 賣 270 m2 centre, Granollers

Sembla una oportunitat emocionant! Aquí tens una versió més atractiva i detallada per ressaltar els aspectes clau d'aquesta propietat:

¡Viure al cor de Granollers! Oportunitat única en un carrer peatonal a dos minuts de La Porxada.

És el moment perfecte per aconseguir la llar dels teus somnis en aquesta ubicació privilegiada.

Planta Baixa: L'entrada peatonal et dóna accés a través d'unes escales cap a l'habitatge, amb una entrada de garatge amb persiana que ofereix l'opció d'aconseguir un local de 123 m2. Aquest espai pot allotjar fins a 2 vehicles i brinda la possibilitat de convertir-lo en una cocina amb surtida a un pati de 30m2, habitació versàtil, com una oficina, un gimnàs o un magatzem.

Primera Planta: Aquest nivell de 90 m2 disposa d'un saló-menjador amb sortida a una terrassa exterior, una cuina, una habitació doble i un bany. Aquí tens la base perfecta per començar a imaginar la teva vida en aquest espai acollidor.

OPCIÓ DE SEGONA PLANTA: La possibilitat d'afegir dues habitacions dobles addicionals, un bany complet i una terrassa de 40m2 ofereixen un potencial increïble per ampliar i adaptar la propietat a les teves necessitats.

Amb una façana de 4 metres i més de 250 m2 edificables, aquesta propietat brinda una gran flexibilitat i espai per crear el teu refugi personal al cor de Granollers.

Aprofita aquesta oportunitat per construir la llar que sempre has somiat en aquesta ubicació envejable. No deixis passar aquesta oportunitat d'imaginar la teva nova vida a Granollers.

能源证书

Granollers

類似房源

Xalet / Torre, 261.00 m2
Granollers
261.00 m2

450.000 €

追踪我们

Api.cat
  • Gran Vía Corts Catalanes, 622 Pral 1ª
  • Barcelona - 08007
  • Tel: 933 17 54 62
  • info@api.cat