190.000 €

Pis en venda de 45 m2 a ciutat vella, Eixample, Barcelona

DISPONIBLE JA!

45m2.1 habitació. Moblat i renovat. Encantador i exclusiu pis situat en un carrer tranquil a escassos passos de l'vibrant mercat de Sant Antoni, de la Rambla de Raval i la Rambla, prop de cafès, punts d'entreteniment, restaurants i del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Completament equipat, ideal per a mitjanes. Alarma inclosa en el preu!

Aquest pis de disseny disposa d'detalls típics, com bigues de fusta restaurades, sostres alts, paret d'obra vista, elements que s'harmonitzen perfectament amb la reforma contemporània.

El pis disposa d'un saló-menjador amb cuina oberta i balcó, una habitació i un bany.

Accés directe al saló, espaiós i lluminós, moblat amb sofà llit, butaques i taula i amb sortida a balcó, amb vistes al carrer. La moderna cuina està oberta a la sala, té una barra d'esmorzar, està moblada i equipada amb placa d'inducció, forn, campana extractora, nevera, així com petits electrodomèstics com cafetera, torradora, bullidor d'aigua elèctric i parament de cuina complet.

L'habitació, amb llit doble i escriptori, obre a l'pati interior d'illa i té accés a la sala d'una banda i a l'bany de l'altra, amb portes corredisses.

El bany, amb ventilació natural, té dutxa i lavabo independents, un rentamans doble, rentadora i uns grans armaris encastats.

Característiques addicionals inclouen terres de gres, fusteries amb doble vidre, una unitat d'aire condicionat, ventilador de sostre a la sala, calefacció blau elèctric i Internet instal·lat.

Certificat Eficiència Energètica: E

No s'admeten mascotes.

Caracteristiques
Certificat energètic

Eixample - Barcelona

Anuncis similars

Pis, 48.00 m2
Barcelona (Ciutat Vella)
48.00 m2

170.000 €

Pis, 49.00 m2
Barcelona (Horta - Guinardó)
49.00 m2

200.000 €

Pis, 49.00 m2
Barcelona (Ciutat Vella)
49.00 m2

245.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a