1.500.000 €

Xalet / Torre en venda de 650 m2 , Cabrera de Mar

Si el que vols és viure a prop de Barcelona i del mar, gaudir d'un lloc idíl·lic en plena natura, aquesta és casa teva.

Magnífica propietat a quatre vents, amb una superfície construïda de 630 m2 i en una parcel·la de 3.426m2. Per la seva ubicació privilegiada, la casa gaudeix d'unes precioses vistes al mar i està envoltada d'un jardí ideal per passejar, piscina exterior, zona de barbacoa, porxo i piscina coberta climatitzada. La casa està situada en una zona residencial propera a tots els serveis.

La planta principal de la casa es distribueix en tres espais clars: zona de dia, zona de nit i zona de convidats.

A la zona de dia, entrant a través del gran distribuïdor, trobem l'ampli i lluminós saló menjador amb grans finestrals i sortida a dues terrasses, un segon saló menjador per a espai de lectura i relaxació amb llar de foc, el menjador també amb llar de foc, la cuina totalment equipada amb sortida a terrassa i amb zona de planxa, rebost i sala de calderes, Una oficina i un lavabo de cortesia. A la zona de nit, la suite principal amb vestidor i bany, dos dormitoris dobles amb armaris encastats i compartint un bany i un dormitori doble en suite. A la mateixa planta, però a l'altra banda, trobem l'habitació de convidats amb el seu bany complet amb dutxa.

A la planta baixa, sala de festes amb sortida a porxo, jardí i piscina exterior, piscina coberta climatitzada, vidre amb vistes al jardí i zona de canvi.

A la mateixa parcel·la trobem la casa per al servei de 75m2

Característiques destacades: construcció molt robusta, sostres de fusta a l'interior com en terrasses, terres de marbre, escala de disseny, zona de barbacoa amb 2 focs i graella, cuina i taula circular d'acer inoxidable amb espai per a més de 25 comensals, jardí amb sistema de reg, sistema de recollida d'aigües pluvials i grans dipòsits, il·luminació, calefacció per terra radiant a baixa temperatura, aire condicionat amb bomba de calor, panells solars per a aigua calenta, hivernacle, sala d'eines i soterrani de 300m2.

NO PERDIS L'OPORTUNITAT DE VISITAR AQUESTA BONICA PROPIETAT I FER-NOS LA TEVA OFERTA.

POSSIBILITAT D'ADQUIRIR 3 PARCEL·LES ANNEXES A L'HABITATGE, ACTUALMENT PART DEL JARDÍ, D'UN TOTAL DE 7000m2 PER A LA CONSTRUCCIÓ D'ALTRES HABITATGES.

Caracteristiques
Certificat energètic

Cabrera de Mar

Anuncis similars

Unifamiliar aïllada, 626.00 m2
Cabrera de Mar
626.00 m2

1.249.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a