760.000 €

Xalet / Torre en venda de 193 m2 , Calella

APIÀLIA presenta aquesta magnífica casa al centre de Calella!

La casa es compon de 4 plantes: a la planta baixa hi trobem l'accés principal i l'accés independent per a vehicles. Aquest últim baixa fins a la planta semi-soterrani, on es troba el garatge per a un mínim de dos cotxes. A més a més, en aquesta planta hi tenim el gimnàs, un bany, el celler i un ampli safareig.

A la planta baixa per l'exterior trobem un preciós porxo d'obra i una fabulosa terrassa perfectament decorada amb plantes, ornaments i mobiliari d'exterior.

Entrant a la casa trobem el rebedor que distribueix a 2 zones diferents: d'una banda, a la zona més baixa hi tenim un gran saló-menjador de 25m2 perfectament moblat amb mobles de roure fets a mida. I per l'altre banda, tenim la cuina de sostre arquejat, molt acollidora i equipada. També hi ha un lavabo i una habitació que pot utilitzar-se com a despatx.

Pujant per les escales, accedim a la primera planta on trobem un distribuïdor que dóna a les altres habitacions i el bany principal. A l'esquerra hi trobem 2 dormitoris perfectament moblats i, a la dreta, tenim l'habitació principal, també perfectament moblada. El bany és independent i de disseny amb acabats moderns.
L'habitació principal té sortida directa a la terrassa amb fabuloses vistes a la piscina, zona enjardinada i la muntanya.

Al accedir al nivell inferior de l'habitatge, ens trobem amb el garatge, el gimnàs, el celler i una bany amb plat de dutxa.

Contacta'ns i la visitarem!

Caracteristiques
Certificat energètic

Calella

Anuncis similars

Dúplex, 165 m2
Calella
165 m2

340.000 €

Pis, 165.00 m2
Calella
165.00 m2

340.000 €

Unifamiliar adossada, 193 m2
Calella
193 m2

590.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a