128.000 €

Pis en venda de 96 m2 , Canovelles

Fotos De L'immoble

Increïble oportunitat en el mercat immobiliari!

Et presentem aquest espaiós habitatge de 96 metres quadrats construïts i 90 metres útils, oferint-te un ampli espai per a adaptar-lo a les teves necessitats i estil de vida. La versatilitat és la clau, ja que tens la possibilitat de redistribuir les habitacions segons les teves preferències.

Actualment, l'habitatge compta amb 4 habitacions, dues d'elles dobles i dos individuals, brindant-te opcions per a dormitoris, oficines o qualsevol altre ús que puguis imaginar.

Una de les característiques destacades és l'amplitud de la cuina, la qual pots dissenyar i adaptar d'acord amb les teves pròpies necessitats. A més, aquesta àrea compta amb accés a un safareig, proporcionant comoditat addicional per a les tasques domèstiques.

El menjador és un espai lluminós i acollidor, amb sortida directa a un balcó exterior que et permet gaudir d'un racó a l'aire lliure. La propietat està dissenyada per a aprofitar al màxim la llum natural i les vistes, ja que tot el pis és exterior.

El bany ha estat reformat i compta amb un modern plat de dutxa, brindant un espai funcional i contemporani. Els sòls de gres aporten un toc d'elegància i són fàcils de mantenir.

A més, l'habitatge està equipat amb una bomba de fred i calor, assegurant un ambient confortable durant tot l'any.

Quant als tancaments exteriors, trobaràs finestres d'alumini en la majoria de les estades, la qual cosa contribueix a l'eficiència energètica i aïlla acústicament. La fusteria interior de fusta pintada agrega un toc clàssic i elegant al conjunt.

La finca compta amb un ascensor i accés amb rampa, la qual cosa garanteix una accessibilitat òptima.

La ubicació és ideal, amb tots els serveis al teu abast: des del Centre d'Atenció Primària (CAP) i supermercats, fins a botigues locals, parades d'autobús, taxis i col·legis.

No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir un habitatge amb un potencial increïble per a convertir-la en la teva llar ideal.

Contacta'ns ara mateix per a obtenir més detalls i concertar una visita!

Caracteristiques
Certificat energètic

Canovelles

Anuncis similars

Pis, 97.00 m2
Canovelles
97.00 m2

140.000 €

Pis, 99.00 m2
Canovelles
99.00 m2

231.000 €

Unifamiliar aïllada, 90.00 m2
Canovelles
90.00 m2

235.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a