323.000 €

Àtic en venda de 135 m2 , Franqueses del Vallès, Les

Cerques un habitatge ampli i lluminós? Vols gaudir d'una estupenda terrassa? Necessites un pis amb plaça de pàrquing? Si la resposta a les 3 preguntes és que sí, continua llegint, et pot interessar!

Àtic Dúplex a Corró d'Avall: Comoditat, Espai i Ubicació Privilegiada

Aquest magnífic àtic dúplex de 135 m² es troba a la cobejada localitat de Corró d'Avall, Les Franqueses del Vallès, oferint una ubicació immillorable, envoltada de serveis, comerços, col·legis, guarderies i zones esportives, entre altres.

La distribució de l'habitatge és veritablement funcional i espaiosa. A la primera planta, en accedir, et rep un acollidor rebedor que et guia a una lluminosa cuina tipus office, perfectament dissenyada per a satisfer les teves necessitats culinàries. L'ampli i lluminós saló menjador es connecta de manera fluida amb un balcó que brinda un racó per a gaudir de moments a l'aire lliure.

A més, a aquesta planta, trobaràs una habitació doble tipus suite amb bany complet, proporcionant privacitat i comoditat. Una habitació individual i un lavabo de cortesia completa aquesta planta, oferint versatilitat en el seu ús.

La segona planta et sorprendrà amb dues espaioses habitacions dobles, cadascuna equipada amb armaris de paret, la qual cosa assegura un ampli espai d'emmagatzematge per a les teves pertinences. Un segon bany complet, de disseny modern i funcional, satisfà les necessitats d'aquesta planta. A més, la joia de la corona és la generosa terrassa, que inclou una zona de traster, perfecta per a emmagatzemar objectes estacionals i altres elements.

Amb una superfície total de 135 metres quadrats, aquesta propietat ofereix totes les comoditats necessàries per a una vida moderna. La presència d'aire condicionat i calefacció garanteix un ambient agradable durant tot l'any. La finca, construïda en 2005, compta amb un ascensor que facilita l'accés a l'habitatge. Com a valor afegit, s'inclou una àmplia plaça de pàrquing en el mateix edifici, la qual cosa aporta comoditat i seguretat al teu estil de vida.

Aquest àtic dúplex en Corró d'Avall és una oportunitat única per a aquells que busquen una llar espaiosa i còmoda en una ubicació privilegiada. No deixis passar l'oportunitat de viure aquí i gaudir de tots els avantatges que aquesta propietat té per a oferir. Contacta'ns avui mateix per a conèixer aquest exclusiu immoble!

Caracteristiques
Certificat energètic

Franqueses del Vallès, Les

Anuncis similars

Unifamiliar adossada, 153.00 m2
Franqueses del Vallès, Les
153.00 m2

299.000 €

Casa rural, 160.00 m2
Franqueses del Vallès, Les
160.00 m2

360.000 €

Pis, 124.00 m2
Franqueses del Vallès, Les
124.00 m2

248.500 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a