175.000 €

Àtic en venda de 87 m2 a congost - can gili - estació del nord, Granollers

No pots deixar passar aquesta oportunitat d'adquirir un magnífic àtic a Granollers!

Amb 87 m² construïts, aquest espaiós i acollidor àtic ofereix comoditat i encant en cada racó.

Característiques destacades:

•Ampli saló menjador amb xemeneia i aire condicionat: Gaudeix dels teus moments de relaxació i entreteniment en un espai lluminós i acollidor. La xemeneia agrega un toc de calidesa en les nits més fresques, mentre que l'aire condicionat et manté fresc durant els dies calorosos.

•Balcó amb traster: Des del saló menjador, accedeixes a un ampli balcó on podràs gaudir de l'aire lliure i la vista. A més, compta amb un traster que et brinda espai addicional d'emmagatzematge.

•Cuina office: La cuina és el cor de la llar, i aquesta cuina office no és una excepció. Ofereix comoditat i funcionalitat, amb una sortida al safareig i una altra *balconera interior que permet l'entrada de llum natural.

•3 habitacions: Aquest àtic compta amb tres habitacions que ofereixen espai suficient perquè tu i la teva família se sentin còmodes i relaxats.

•Bany adaptat amb plat de dutxa: La comoditat i l'accessibilitat són clau, i aquest bany adaptat amb plat de dutxa el té en compte.

•Sòls de gres i tancaments d'alumini: Els sòls de gres són fàcils de mantenir i duradors, mentre que els tancaments d'alumini ofereixen aïllament i seguretat.

•Finca amb ascensor: La comoditat d'un ascensor fa que la vida diària sigui més fàcil i còmoda.

• Possibilitat de pàrquing: Si necessites estacionament, hi ha opcions disponibles, encara que no està inclòs en el preu. Això et brinda flexibilitat segons les teves necessitats.

La ubicació és excel·lent, amb una comunicació òptima amb C-17 i accés ràpid a la parada d'autobús. A més, l'estació de Granollers-Canovelles R3 es troba a només 5 minuts a peu, la qual cosa facilita els teus desplaçaments.

No perdis l'oportunitat de visitar aquest magnífic àtic en persona i descobrir totes les comoditats que té per a oferir. Truca ara i concretem una visita!

Aquest podria ser la llar dels teus somnis.

Caracteristiques
Certificat energètic

Granollers

Anuncis similars

Pis, 87.00 m2
Granollers
87.00 m2

280.000 €

Pis, 92.00 m2
Granollers
92.00 m2

258.000 €

Dúplex, 104.00 m2
Granollers
104.00 m2

199.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a