148.000 €

Pis en venda de 74 m2 a l'hostal - lledoner, Granollers

Aquest encantador pis de 74 m² construïts ofereix una distribució òptima i còmoda, perfecta per a satisfer les necessitats de la teva llar.

Amb un total de 3 habitacions, dues d'elles amb finestres exteriors que permeten l'entrada de llum natural, garantint així un ambient lluminós i acollidor.

L'espai de vida principal consisteix en un saló menjador que compta amb accés directe a un balcó exterior, proporcionant un racó tranquil per a relaxar-se i gaudir de l'aire fresc.

El bany, equipat amb una banyera, ofereix comoditat i funcionalitat per al dia a dia.
Els sòls de terratzo afegeixen un toc clàssic i durador al conjunt, mentre que la fusteria de fusta i els tancaments de fusta realcen el caràcter acollidor i càlid del lloc. L'habitatge es troba en la quarta planta i compta amb la comoditat d'un ascensor per a facilitar l'accés.

Quant a la comunitat, només hi ha 4 veïns per planta, la qual cosa garanteix un ambient tranquil i privat.

La ubicació en la zona del Lledoner-Hostal proporciona accés a serveis pròxims i una excel·lent connexió amb diverses comoditats als voltants.

No dubtis a sol·licitar una visita per a explorar totes les característiques i l'encant que aquesta propietat té per a oferir!

Caracteristiques
Certificat energètic

Granollers

Anuncis similars

Pis, 76.00 m2
Granollers
76.00 m2

198.000 €

Pis, 62.00 m2
Granollers
62.00 m2

92.000 €

Pis, 78.00 m2
Granollers
78.00 m2

89.500 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a