216.000 €

Àtic en venda de 79 m2 a congost - can gili - estació del nord, Granollers

Lluminós àtic dúplex nou a estrenar a Granollers.

Us presentem un modern àtic dúplex de 2 habitacions, 2 banys, balcó i una impressionant terrassa a Granollers. Amb 79 m² d'espai ben dissenyat, aquest habitatge es troba en una finca tranquil·la de tan sols 3 veïns.

Característiques Destacades:

Lluminositat Abundant: Aquest dúplex irradia llum natural a cada racó, creant un ambient acollidor i relaxant.

Espai de Vida Obert: La planta principal alberga una àmplia zona de menjador i una cuina moderna amb accés a un balcó privat, ideal per a gaudir de l'aire fresc mentre gaudeixes d'aquesta zona exterior.

Dormitoris Tranquils: Dues habitacions exteriors et brinden un refugi de tranquil·litat. L'habitació principal es destaca amb la seva pròpia sortida a una espectacular terrassa de 23 m², perfecta per a relaxar-se i gaudir de les vistes.

Baños Moderns: Dos banys complets, elegantment dissenyats amb detalls contemporanis.

Comoditats Modernes: Aquest dúplex ofereix sòls de gres, fusteria d'alumini, calefacció i aire condicionat per al teu confort durant tot l'any.

Accés Convenient: La finca compta amb un ascensor que et porta directament a la teva porta, oferint un accés còmode i segur.

Viu la vida que mereixes en aquest dúplex nou a estrenar. La seva ubicació et permet estar envoltat de botigues, restaurants i comoditats, mentre gaudeixes de la privacitat i l'encant de la teva llar.

No perdis l'oportunitat de fer teu aquest àtic dúplex únic. Contacta'ns avui mateix per a programar una visita i experimentar tot el que té per a oferir!

Caracteristiques
Certificat energètic

Granollers

Anuncis similars

Pis, 76.00 m2
Granollers
76.00 m2

198.000 €

Pis, 62.00 m2
Granollers
62.00 m2

92.000 €

Pis, 78.00 m2
Granollers
78.00 m2

89.500 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a