245.000 €

Pis en venda de 104 m2 a centre, Granollers

Benvingut a la teva nova llar al cor vibrant de Granollers.

Aquest encantador pis de 104m2 us dóna la benvinguda amb una lluminositat excepcional que inunda cada racó. A només tres minuts del bulliciós centre, us ofereix la combinació perfecta entre comoditat i proximitat a la vida urbana.

En endinsar-te, et rep un ampli saló menjador que s'obre a un balcó privat, convidant-te a gaudir de les vistes i la fresca brisa de la ciutat. La cuina tipus office, amb el seu safareig, és l'espai ideal per despertar les teves habilitats culinàries.

Amb dues habitacions dobles i una individual, aquesta llar ofereix un espai versàtil per a la teva família o per donar curs a les teves idees de disseny interior. El bany complet i lavabo addicional afegeixen practicitat i comoditat al teu dia a dia.

El terra de gres afegeix un toc d'elegància, mentre que la calefacció i l'aire condicionat us asseguren el confort durant tot l'any. I no us preocupeu per l'estacionament! Aquest pis inclou un lloc segur pel teu vehicle, tot dins del preu.

Imagina despertar cada matí en aquest oasi de llum i comoditat, estar a passos de la vitalitat de Granollers i comptar amb tots els detalls que fan d´un espai, una veritable llar.
Vine a descobrir el teu proper capítol en aquest encantador pis que captiva amb el seu estil i practicitat'.

Caracteristiques
Certificat energètic

Granollers

Anuncis similars

Pis, 87.00 m2
Granollers
87.00 m2

280.000 €

Pis, 92.00 m2
Granollers
92.00 m2

258.000 €

Dúplex, 104.00 m2
Granollers
104.00 m2

199.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a