155.000 €

Pis en venda de 68 m2 a l'hostal - lledoner, Granollers

Benvingut a la teva nova llar, situat al carrer Bertran de Seva, a escassos passos del centre de Granollers. Aquest pis, meticulosament dissenyat per a aprofitar cada metre quadrat, t'ofereix una experiència de vida excepcional.

Amb 68m2 distribuïts de manera eficient, aquesta acollidora llar comença amb un rebedor que enllaça amb una habitació individual i una cuina independent, proveïda d'una pràctica zona de safareig. Avançant, et rep un lluminós saló menjador amb accés a un encantador balcó, creant un espai perfecte per a gaudir dels teus moments diaris i reunions amb amics i familiars.

Continuant la visita, trobaràs dues habitacions dobles, una exterior i una altra interior, que brinden versatilitat i privacitat. El bany complet amb plat de dutxa afegeix un toc de comoditat a l'habitatge.

Amb orientació aquest, aquest pis és banyat per la càlida llum del matí, creant un ambient acollidor i ple de vitalitat. Com un benefici addicional, la propietat inclou un espaiós traster, proporcionant solucions d'emmagatzematge addicionals. L'habitatge compta també amb aire condicionat amb bomba d'aire calent i fred per a regular la temperatura de la llar.

La finca, equipada amb ascensor, eleva encara més la comoditat de la teva vida quotidiana. La ubicació privilegiada, molt pròxima a l'hospital de Granollers, garanteix accés ràpid a serveis, comerços i transport públic.

Aquesta és la teva oportunitat d'adquirir una llar que no sols compleix amb les teves necessitats pràctiques, sinó que també et brinda un espai ple d'encant i benestar. Contacta'ns avui per a agendar la teva visita i descobrir per tu mateix tot el que aquest pis té per a oferir. La teva nova llar t'espera!

Caracteristiques
Certificat energètic

Granollers

Anuncis similars

Pis, 76.00 m2
Granollers
76.00 m2

198.000 €

Pis, 62.00 m2
Granollers
62.00 m2

92.000 €

Pis, 78.00 m2
Granollers
78.00 m2

89.500 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a