111.000 €

Pis en venda de 74 m2 a congost - can gili - estació del nord, Granollers

Fotos De L'immoble

Increïble oportunitat!
S'embeni pis de 74 m² per a reformar a Granollers, Barcelona. Aquesta llar ofereix un ampli espai distribuït en saló-menjador amb accés a un balcó, tres dormitoris, cuina independent, bany i vestíbul.

Malgrat necessitar una reforma integral, brinda nombroses possibilitats per a personalitzar-ho segons els teus gustos i necessitats.

El pis compta amb sòls de gres, finestres d'alumini i persianes de plàstic, elements que, juntament amb la reforma, poden transformar aquest espai en la teva llar ideal. Es troba en una 2a planta d'un edifici en bon estat de conservació, el qual disposa d'ascensor per a major comoditat.

La ubicació és immillorable, amb excel·lent comunicació per carretera (BV-1432) i transport públic. A tan sols cinc minuts a peu es troba l'estació de tren 'Granollers-Canovelles', i diverses parades d'autobús estan en les proximitats.

A més, la zona compta amb una àmplia varietat de serveis i infraestructures, com a centres educatius destacats com Mare de Déu de Fàtima, centres de salut com CAP Canovelles, diversos comerços, supermercats, farmàcies i zones verdes per a gaudir de l'entorn.

Aquesta és la teva oportunitat d'invertir en un espai amb gran potencial i ubicació estratègica, sense comissió! No deixis passar aquesta oferta única. Contacta ara per a més informació i visita!

Caracteristiques
Certificat energètic

Granollers

Anuncis similars

Pis, 76.00 m2
Granollers
76.00 m2

198.000 €

Pis, 62.00 m2
Granollers
62.00 m2

92.000 €

Pis, 78.00 m2
Granollers
78.00 m2

89.500 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a