310.000 €

Xalet / Torre en venda de 130 m2 , Malgrat de Mar

Apialia Maresme en exclusiva ofereix una casa magnífica cantonera al semi centre de Malgrat de Mar.Es tracta d'un habitatge reformat amb totes les comoditats i luxes, com ara jacuzzi i banyera d'hidromassatge entre altres acabats excel·lents.La zona té a l'abast parades de bus, farmàcies, comerços, supermercats, etc.En general, molt propera a tots els serveis i bona combinació de transport.

Només entrar ens trobem un ampli rebedor amb armaris encastats a la planta principal.A banda, queda l'entrada al garatge, de 43m2 en total amb capacitat de dues places d'aparcament i un espai dedicat a traster on hi caben objectes diversos i tot tipus de bicicletes, patinets, etc.A més, en un dels costats hi ha una habitació tipus safareig i una terrassa interior amb barbacoa, ideal per fer dinars i sopars a l'aire lliure amb família i amistats.

Pujant per les escales s'arriba a la primera planta on ens rep un saló obert amb cuina en un sol espai.El gran finestral al fons del menjador porta a un balcó amb vistes estupendes del municipi.L'orientació sud de l'habitatge dóna al mar, per tant, és ideal.A l´altre extrem d´aquesta planta trobem el primer bany de l´habitatge.

A la segona planta es disposa de la zona de nit.L'habitació principal és doble tipus suite, on hi ha el bany amb jacuzzi i una sortida a l'exterior amb terrassa privada i vistes privilegiades.Seguint pel distribuïdor trobem dos dormitoris més de tipus exterior amb moltíssima llum durant tot el dia.També disposa d´un altre bany al passadís per a l´ús de la resta d´habitacions de la zona de nits.

Pujant les escales, de nou, trobem les golfes, habilitada com a despatx o dormitori segons convingui al nou propietari@.Aquest espai disposa de més armaris encastats, un bany complet i una terrassa tipus solàrium amb tendal automàtic i vistes orientades al mar.

En definitiva, aquesta casa combina el bon gust d'una construcció datada del 1998 i les reformes actuals a càrrec de la propietària.És ideal per a una família amb nens que vulguin la intimitat d'una casa i una gran privadesa malgrat la naturalesa exterior de l'edifici.Vols veure més sobre aquest habitatge? Truca'ns sense compromís i pregunta pels nostres agents comercials perquè puguin assessorar-vos.

Caracteristiques
Certificat energètic

Malgrat de Mar

Anuncis similars

Unifamiliar adossada, 133 m2
Malgrat de Mar
133 m2

99.000 €

Dúplex, 148 m2
Malgrat de Mar
148 m2

320.000 €

Pis, 140 m2
Malgrat de Mar
140 m2

188.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a