120.000 €

Pis en venda de 91 m2 a plana lledó, Mollet del Valles

Et convido a explorar una oportunitat única en Plana Lledó, pis de 91 metres quadrats en la seva construcció total, amb un espai útil de 78,13 metres quadrats, amb una bona distribució per a oferir comoditat i versatilitat.

Aquest immoble de 4 habitacions brinda el llenç perfecte per a plasmar els teus somnis i necessitats, ja sigui per a crear una llar acollidora per a la teva família, un espai multifuncional o fins i tot una zona de treball en la llar.

La cuina, cor d'aquest habitatge, fusiona a la perfecció funcionalitat i estil, proporcionant un espai on les delícies culinàries i els moments d'unió familiar s'entrellacen. L'àrea de safareig agrega un toc pràctic al teu dia a dia, facilitant les tasques domèstiques.

El bany, adornat amb un modern plat de dutxa, et convida a submergir-te en un refugi de relaxació, on pots buidar els teus pensaments i rejovenir el teu esperit.

Mentre et delectes amb la llum del vesprejar, el balcó orientat a l'exterior et brinda un espai per a gaudir de la fresca brisa.

En aquest pis, El seu potencial es desplega davant teu, permetent-te adaptar-lo als teus gustos i necessitats específiques.

La finca en la qual es troba aquesta propietat està equipada amb un ascensor que et porta a cada racó de la teva nova llar, i una rampa dissenyada amb cura per a garantir que totes les persones, incloent-hi aquelles amb mobilitat reduïda, puguin accedir sense dificultats.

Situat estratègicament al costat de l'idíl·lic parc de la Plana Lledó, aquest pis ofereix una connexió amb la naturalesa i espais verds. La proximitat al CAP assegura atenció mèdica pròxima, mentre que la Escola Joan Abelló agrega comoditat per a les famílies amb nens en edat escolar.

Amb una excel·lent comunicació a través de les vies C-17 i AP-7, els teus desplaçaments estan garantits.

Els sòls de gres afegeixen un toc d'elegància i durabilitat, mentre que els tancaments d'alumini simple i alguns elements en fusta aporten una estètica que equilibra el modern amb l'acollidor.

En resum, aquest pis és molt més que una propietat, és un llenç en blanc que espera ser transformat en la teva llar ideal. Si busques una combinació de comoditat, potencial de personalització i ubicació privilegiada, no busquis més.

Caracteristiques
Certificat energètic

Mollet del Valles

Anuncis similars

Pis, 84.00 m2
Mollet del Valles
84.00 m2

183.000 €

Pis, 95.00 m2
Mollet del Valles
95.00 m2

135.000 €

Pis, 85.00 m2
Mollet del Valles
85.00 m2

245.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a