430.000 €

Xalet / Torre en venda de 178 m2 a mas mestre, Olivella

Aquesta encantadora casa familiar amb una gran piscina privada i bonics jardins està convenientment ubicada al centre de Mas Mestre, molt a prop d'un bar, restaurant, piscina pública i pistes de tennis locals.Sitges, vibrant i amb diverses platges belles, és a 10 minuts amb cotxe.

La propietat compta amb 3 còmodes habitacions de bona mida al primer pis, i el dormitori principal en suite té la seva pròpia terrassa privada al pis superior.

La cuina està completament equipada i té tot allò que necessita.El saló menjador és lluminós i espaiós, amb una atractiva xemeneia per a les acollidores nits fora de temporada.Des del saló hi ha portes corredisses que donen a una encantadora terrassa coberta per sopar a l'aire lliure i relaxar-vos.La terrassa ofereix agradables vistes als turons circumdants.

Hi ha atractius jardins a la part posterior de la propietat, que estan ben assortits amb plantes mediterrànies i pins que ofereixen racons frescos i ombrejats durant la calor del dia.També hi ha estacionament gratuït i il·limitat al carrer davant de la vila i no es requereixen permisos.

Hi ha molt espai exterior amb una gran piscina privada i 3 belles terrasses.

Una acollidora casa en una de les millors zones d´Olivella, on pots viure tot l´any amb el màxim confort i on tu i la teva família poden gaudir d´una excel·lent qualitat de vida.

La vila és a només 5 minuts amb cotxe del petit poble de St Pere De Ribes i és fàcilment accessible des dels aeroports de Barcelona, ??Reus i Girona.

La famosa i cosmopolita ciutat de Barcelona és a només 40 minuts i nombroses destinacions i atraccions de classe mundial són a una fàcil distància per a excursions d'un dia.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'organitzar una visita per a tu.

Caracteristiques
Certificat energètic

Olivella

Anuncis similars

Unifamiliar aïllada, 161.00 m2
Olivella
161.00 m2

390.000 €

Unifamiliar aïllada, 185.00 m2
Olivella
185.00 m2

698.000 €

Unifamiliar aïllada, 185.00 m2
Olivella
185.00 m2

193.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a