149.000 €

Pis en venda de 93 m2 , Roca del Vallès, La

Vols viure en una zona molt tranquil·la i ben connectada? Cerques un habitatge amb zona exterior? Si la resposta a les 2 preguntes és que sí, continua llegint, et pot interessar.

Aquest primer pis de 93 m² en La Torreta destaca pel seu encant i funcionalitat. El saló menjador, complementat amb una acollidora xemeneia, crea un espai càlid i acollidor. La cuina oberta, un element modern i pràctic, afegeix un toc de funcionalitat a l'habitatge.

El bany complet amb plat de dutxa ofereix comoditat, mentre que les 3 habitacions dobles brinden amplitud i versatilitat. La propietat es completa amb una terrassa que proporciona un racó tranquil a l'aire lliure. Es un primer pis sense ascensor.

Situat en una afable zona residencial, aquest pis no sols promet tranquil·litat sinó també benestar. L'excel·lent connexió i la proximitat a tots els serveis essencials fan que la vida diària sigui còmoda i pràctica.

No deixis escapar l'oportunitat. Vine a descobrir-ho per tu mateix! Contacta'ns per a agendar la teva visita i comença a imaginar la teva vida en aquest acollidor espai en La Torreta, La Roca del Vallès.

Caracteristiques
Certificat energètic

Roca del Vallès, La

Anuncis similars

Unifamiliar adossada, 120.00 m2
Roca del Vallès, La
120.00 m2

290.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a