139.000 €

Pis en venda de 66 m2 , Roca del Vallès, La

Vols viure en una zona molt tranquil·la i ben connectada? Cerques un habitatge amb zona exterior? Vols un pis que aprofita al màxim l'espai del qual disposa? Si la resposta a les 3 preguntes és que sí, continua llegint, et pot interessar.

Aquesta planta baixa de 66 m² a La Torreta destaca per la seva funcionalitat. Al entrar, un rebedor ens dona la benvinguda, guiant cap a un saló menjador acollidor. La cuina independent, totalment equipada, ofereix un espai eficient i pràctic.

El bany complet amb banyera brinda comoditat, mentre que les 2 habitacions dobles proporcionen un ambient privat i relaxant. L'habitatge es completa amb una terrassa d'aproximadament 30m2, ideal per a gaudir de moments a l'aire lliure.

Situat en una afable zona residencial, aquest habitatge no sols promet tranquil·litat sinó també benestar. L'excel·lent connexió i la proximitat a tots els serveis essencials fan que la vida diària sigui còmoda i pràctica.

No deixis escapar l'oportunitat. Veuen a descobrir-ho per tu mateix! Contacta'ns per a agendar la teva visita i comença a imaginar la teva vida en aquest acollidor espai a La Torreta, La Roca del Vallès.

Caracteristiques
Certificat energètic

Roca del Vallès, La

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a