335.000 €

Pis en venda de 117 m2 a la concòrdia - can rull, Sabadell

Pis en venda a una de les millors zones de la ciutat.

Habitatge de 104 m2 útils, totalment exterior, àmplia i amb molt bona distribució.Inclòs al preu una plaça de pàrquing per a dos cotxes i un traster ubicat a la zona de terrassa comunitària.

Un cop entrem a la vivenda, trobem un ampli rebedor amb armari encastat.Aquest ens dóna pas a la zona de dia on tenim l´àmplia cuina office amb espai per a una taula al costat d´un bon finestral i l´estupend i ampli saló/menjador totalment exterior i amb sortida a la terrassa.

A la zona de nit tenim les quatre habitacions, una doble d´uns onze m2 amb armari encastat, una individual àmplia amb armari encastat i una habitació amb armari de set portes.Aquestes tres habitacions comparteixen bany complet amb dutxa.En aquesta zona tenim la suite principal amb armari encastat, sortida a terrassa i bany complet de grans dimensions.

Característiques: Parket, fusteria exterior alumini, armaris de paret, calefacció de gas, alarma, etc.La finca compta amb ascensor i recollida de residus al vestíbul.

La ubicació de l'habitatge ofereix tot tipus de serveis, supermercats, escoles, El Corte Inglés, cinemes, gimnasos, restaurants i el bell Parc de Catalunya.

No incloses en el preu despeses de notaria i registre.

Caracteristiques
Certificat energètic

Sabadell

Anuncis similars

Pis, 120.00 m2
Sabadell
120.00 m2

185.000 €

Pis, 88 m2
Sabadell
88 m2

359.000 €

Pis, 81.00 m2
Sabadell
81.00 m2

172.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a