1.100.000 €

Xalet / Torre en venda de 324 m2 a arxius, Sant Cugat del Vallès

Casa a l' exclusiva zona Arxius de Sant Cugat?

Al voltant d'un jardí amb arbres majestuosos i amb solera es troba aquesta casa a reformar completament al seu interior i amb moltes possibilitats pels seus espais versàtils i ben construïts. Està ubicat en un carrer molt tranquil, orientat a XXX, amb llum del sol tot el dia i vistes a Montserrat i als jardins de les finques veïnes.

És una oportunitat per crear una llar lluminosa i totalment nova i moderna en una de les zones més sol·licitades de Sant Cugat, a menys de 10 minuts caminant de l'estació dels FFCC i del poble. ?
L' habitatge disposa de dues entrades, una situada al jardí amb accés directe al saló menjador de la casa. És una estada bolcada totalment al jardí i de grans dimensions. D'allà s'accedeix a la zona d'habitacions, banys i cuina. Des de l'altre extrem de la casa es pot accedir a la zona del garatge (ara habilitat com a espai independent, amb zona de bany i estada). Una escala amb volta catalana ens dóna accés a l' habitatge pel rebedor. Seguint un petit passadís ens comunica amb la part superior on ens trobem un gran espai polivalent on ara es troba la biblioteca. Aquest espai, a més d'una gran terrassa amb vistes, té moltes possibilitats per la seva llum i mida. En aquesta zona tenim també un traster.

Caracteristiques
Certificat energètic

Sant Cugat del Vallès

Anuncis similars

Unifamiliar aïllada, 391.00 m2
Sant Cugat del Vallès
391.00 m2

1.400.000 €

Unifamiliar aïllada, 371 m2
Sant Cugat del Vallès
371 m2

2.900.000 €

Unifamiliar aïllada, 354.00 m2
Sant Cugat del Vallès
354.00 m2

980.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a