245.000 €

Unifamiliar adossada en venda de 162 m2 , Sant Iscle de Vallalta

Casa aparellada, a 3 vents, amb vistes precioses i un gran jardí, a uns 5 minuts caminant del centre del poble de Sant Iscle.

Consta de 3 dormitoris dobles, molt espaiosos, un espai obert enorme per a la cuina-menjador de 80m² que té sortida al jardí, amb vistes precioses i orientació sud.

Està distribuïda de manera que a la planta superior és la zona de nit i la inferior és la zona de dia, només 2 plantes de vivenda. El jardí té 3 nivells, el primer dels quals és el principal i és a nivell de la casa.
Té prou espai per construir una piscina, posar un hort i, per descomptat, zona chill out i barbacoa.

Habitatge de l'any 2000, està en molt bon estat. Al jardí hi ha una tarima que fa que sigui encara més espaiós. Requereix reparació per al seu ús.

El barri és residencial i molt tranquil, perfecte per a una família i una parella jove.

Sant Iscle de Vallalta
Enclavat a la comarca del Maresme, bona part del seu territori es troba dins del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, cosa que li concedeix un bell entorn natural caracteritzat per un terreny muntanyós cobert per grans extensions de bosc. La seva població es distribueix entre el nucli urbà de Sant Iscle de Vallalta, tres veïnats històrics, dues urbanitzacions i al voltant de 150 masos. La seva economia es basa en el cultiu intensiu de la maduixa, petites indústries tèxtils i de confecció, i la construcció. L'església parroquial de Sant Iscle, de construcció relativament moderna, presideix el poble.

Caracteristiques
Certificat energètic

Sant Iscle de Vallalta

Anuncis similars

Unifamiliar aïllada, 167.00 m2
Sant Iscle de Vallalta
167.00 m2

320.000 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a