300.000 €

Local en venda de 77 m2 a palou, Granollers

Gran Oportunitat d'Inversió: Estanc amb Llicència en Venda en Can Bassa, Granollers

Benvingut a una oportunitat única en el barri de Can Bassa, Granollers. Aquest local en venda, amb 77m2 estratègicament distribuïts en 3 estades, és molt més que un espai comercial; és la porta d'entrada a una inversió sòlida i sostenible.

Característiques Destacades:

Ubicació Estratègica: Aquest local, situat en Can Bassa, gaudeix d'una ubicació estratègica que garanteix visibilitat i accessibilitat, atraient a una clientela constant.

Amplitud i Funcionalitat: Amb 77m2 dividits en botiga de cara al públic, magatzem i un lavabo de cortesia, l'espai ha estat intel·ligentment dissenyat per a maximitzar la funcionalitat i comoditat.

Llicència d'Estanc: El veritable tresor d'aquesta oferta és la llicència d'estanc que es traspassa amb el local. Obtingues una llicència valuosa i establerta que et brinda exclusivitat en la venda de tabac i productes afins. Un actiu inavaluable per als pròxims 30 anys!

Facturació Consistent: Amb una clientela fixa i una facturació sòlida, aquest estanc representa no sols una inversió financera, sinó també una oportunitat de negoci estable i en creixement.

Professionalisme i Oportunitat de Creixement:

Aquest local en venda no sols és un espai comercial; és l'entrada a un negoci reeixit amb una llicència d'estanc que et garanteix una posició privilegiada en el mercat per les pròximes dècades.

La botiga de cara al públic ofereix un espai atractiu i acollidor, mentre que el magatzem proporciona la capacitat de gestionar inventari de manera eficient. El lavabo de cortesia afegeix un toc de comoditat per a empleats i clients.

Si busques una inversió sòlida i un negoci establert, aquesta és la teva oportunitat. Contacta'ns per a obtenir més informació i explorar totes les possibilitats que ofereix aquest local amb llicència d'estanc en Can Bassa, Granollers. No deixis passar aquesta oportunitat única en el mercat!

Caracteristiques

Granollers

Anuncis similars

Local, 66.00 m2
Granollers
66.00 m2

65.999 €

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a