75.000 €

warenabsatz 120 m2 , Franqueses del Vallès, Les

Aquest atractiu local comercial, amb una superfície de 120m², se situa en una ubicació privilegiada a Les Franqueses del Vallès - Bellavista. El seu entorn pròxim inclou col·legis, àrees verdes, diversos comerços i una àmplia oferta d'opcions d'oci i restaurants. En estar situat en una zona residencial, aquest espai en planta baixa amb entrada directa des del carrer ofereix una gran versatilitat per a diferents usos.

Una característica destacada és la possibilitat, d'acord amb la normativa municipal, de sol·licitar un canvi d'ús a habitatge, sempre que es compleixin els requisits establerts per un arquitecte tècnic. Aquesta flexibilitat en l'ús de l'espai brinda oportunitats addicionals per a adaptar el local a les necessitats específiques del futur propietari.

Alguns aspectes clau del local són:
•Superfície total de 120m².
•Entrada directa des del carrer, facilitant l'accés i la visibilitat.
•Envoltat de serveis educatius, àrees verdes, comerços i opcions d'entreteniment.
•Possibilitat de canvi d'ús a habitatge, subjecte a requisits d'un arquitecte tècnic.

Si desitja obtenir més informació detallada sobre aquest local comercial o desitja coordinar una visita per a explorar les seves possibilitats, no dubti a comunicar-se amb nosaltres al
Estem disponibles per a proporcionar-li la informació que necessiti i guiar-ho en el procés d'avaluació d'aquest atractiu espai.

Franqueses del Vallès, Les

WOHNUNGEN NACH PROVINZ:

Folgen Sie uns bei