76.000 €

Pis à vente de 95 m2 , Canovelles

Propriété Photos

És una excel·lent oportunitat! Aquest pis de 95 m² ofereix un ampli espai amb una distribució còmoda que inclou un saló-menjador amb terrassa, tres dormitoris, una cuina, una cambra de bany i un vestíbul.Encara que necessiteu una reforma integral per estar habitable, això pot ser un avantatge, ja que us permetrà personalitzar l'habitatge segons les vostres preferències i necessitats.

El terra de terratzo, les finestres d'alumini i les portes interiors de sapel·li són característiques que li donen un toc clàssic i poden ser renovades durant la reforma per modernitzar l'habitatge.

Encara que es troba en una quarta planta sense ascensor, això pot ser una consideració important per a aquells que busquen un habitatge amb una major privadesa i vistes panoràmiques.

La ubicació és un altre aspecte a destacar, amb bones comunicacions per carretera (C-17) i transport públic, cosa que facilita el desplaçament cap a diferents punts de la ciutat.A més, la proximitat a diversos serveis i infraestructures, com ara escoles, centres de salut, comerços, supermercats, farmàcies i zones verdes, fan d'aquest pis una opció convenient i completa per viure-hi.

Si cerques un habitatge que puguis adaptar als teus gustos i necessitats, en una ubicació convenient i amb accés a serveis, aquesta podria ser l'oportunitat que estaves esperant! Tot i això, recorda avaluar amb cura els costos de la reforma i assegurar-te que l'estat actual de l'habitatge s'ajusti als teus plans i pressupost.Bona sort amb la teva cerca!

Certificat de performance énergétique

Canovelles

Annonces similaires

Pis, 97.00 m2
Canovelles
97.00 m2

140.000 €

Pis, 99.00 m2
Canovelles
99.00 m2

231.000 €

Unifamiliar aïllada, 90.00 m2
Canovelles
90.00 m2

235.000 €

MAISONS PAR PROVINCE:

Suivez-nous sur