559.000 €

Xalet / Torre à vente de 307 m2 , Dosrius

Apialia us presenta la casa dels teus somnis és a Dosrius!
En exclusiva us presentem aquesta espectacular casa a la població de Dosrius, AL COSTAT DE L'AJUNTAMENT!

Des de l'entrada: pugem unes escales que donen pas al jardí, on tenim un porxo preciós on tenim la barbacoa, amb espai suficient per posar una taula i cadires per a més de 10 persones. Pujant unes escales ens trobem amb la piscina i espai per a lleure.

Entrant a la casa tenim el rebedor que ens porta al gran saló-menjador, que té una bonica xemeneia, ia més té sortida a una terrassa amb vistes a la muntanya i des de la qual veiem el jardí.
Al costat hi ha la cuina, completament equipada.

Pujant les escales: ens trobem amb el primer bany, complet, amb plat de dutxa i banyera, tu tries!
Entrem a la zona de nit: tenim 3 habitacions, una de les quals és doble. També hi ha una petita habitació (sala polivalent) que podria ser un despatx/sala de lectura. Al costat tenim una habitació per a la rentadora, l'assecadora... Zona safareig.
Pujant unes escales tenim una preciosa suite molt completa: la seva habitació té sortida a una altra terrassa, i també disposa d´un gran vestidor i un bany complet, també amb plat de dutxa i banyera.

Baixant unes escales trobem una gran habitació que abans havia estat una sala de cinema. Si ets un cinèfil, recuperaràs la sala de cinema i gaudiràs de les teves pel·lícules preferides.. .

Finalment tenim a garatge, amb espai per a dos cotxes i dues motos.

Tota la casa gaudeix de llum durant tot el dia. Els acabats són de primera qualitat, tenim finestres amb doble vidre, terres de parquet, aire condicionat a gairebé totes les estances.

Dosrius està situat a l'interior, al límit comarcal amb el Vallès Oriental, a la capçalera de la riera d'Argentona. La distància entre Barcelona i Dosrius és de 30 km i de Dosrius a Mataró 16,6 km per C-60. Està situat a 15 km de la platja de Mataró.

Truca'ns, la veurem, t'enamorarà!

Certificat de performance énergétique

Dosrius

Annonces similaires

Unifamiliar aïllada, 305.00 m2
Dosrius
305.00 m2

435.000 €

Unifamiliar aïllada, 307.00 m2
Dosrius
307.00 m2

559.000 €

Unifamiliar adossada, 313 m2
Dosrius
313 m2

285.000 €

MAISONS PAR PROVINCE:

Suivez-nous sur