410.000 €

Xalet / Torre à vente de 529 m2 , Dosrius

Aquesta és una oportunitat única per a aquells que busquen invertir al sector immobiliari.Es tracta de dues belles cases ubicades juntes, les quals es venen com un paquet complet.Totes dues compten amb la cobejada Llicència Turística, cosa que garanteix el seu ús legal per realitzar lloguers de vacances a curt termini.

Aquests allotjaments són veritablement impressionants: amplis salons lluminosos plens de detalls decoratius elegants; habitacions còmodes i espais exteriors ideals tant per relaxar-vos com gaudir del clima mediterrani durant tot l'any.

El millor de tot és que aquestes propietats ja estan generant ingressos significatius gràcies als seus altíssims nivells d'ocupació mensuals. Imagina ser propietari/a no només 1 sinó 2 habitatges els hostes dels quals paguen per estades breus però freqüents!

En definitiva, aquesta oferta representa una excel·lent opció si estàs interessat en adquirir béns arrels rendibles o simplement vols tenir la teva pròpia llar mentre li treu profit financer.

Certificat de performance énergétique

Dosrius

Annonces similaires

Xalet / Torre, 529.00 m2
Dosrius
529.00 m2

410.000 €

Unifamiliar adossada, 529 m2
Dosrius
529 m2

410.000 €

MAISONS PAR PROVINCE:

Suivez-nous sur