258.000 €

Xalet / Torre à vente de 172 m2 , Riudarenes

Benvingut a la teva futura llar, on l'encant es fusiona amb la comoditat de cada racó!

Aquesta magnífica casa, amb una construcció de 172 m² sobre una parcel·la de 876 m², es distribueix en dues plantes i compta amb 4 habitacions i 2 banys. En la planta principal, et rebrà un espaiós i lluminós vestíbul, 3 acollidores habitacions, un ampli bany i una terrassa exterior amb vista al santuari de Argimón.

Descendint per l'escala interior, arribaràs a la planta inferior, on es troba un ampli menjador amb xemeneia, que s'obre a una terrassa a nivell del jardí. També trobaràs una habitació addicional, un altre bany complet amb plat de dutxa i una bella cuina equipada, juntament amb un rebost. En l'exterior, podràs gaudir d'una piscina i abundant espai per a un hort o jardí.

Situada a la urbanització de Ca Fornaca, aquesta propietat t'ofereix la tranquil·litat d'una comunitat amigable i familiar, a pocs minuts de Tordera, Blanes i Lloret de Mar.

Entre les seves característiques destacades es troben els seus amplis espais plens de llum natural, una cuina moderna i totalment equipada, i un jardí/pati perfecte per a relaxar-se o per a entretenir als teus convidats.

La seva ubicació estratègica et brinda un fàcil accés a totes les teves necessitats diàries.
Aquesta és la teva oportunitat d'adquirir una propietat que s'adapta perfectament al teu estil de vida!

No deixis passar l'oportunitat de convertir aquesta casa en la teva llar!
Per a obtenir més informació o per a programar una visita, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

En compliment de la llei 3/2917 del 13 de febrer de 2018 del Codi Civil de Catalunya, pel qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor en la compravenda d'habitatges a Catalunya, s'informa el client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin aplicable (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan inclosos en el preu.

Certificat de performance énergétique

Riudarenes

Annonces similaires

Xalet / Torre, 175.00 m2
Riudarenes
175.00 m2

250.000 €

Xalet / Torre, 172.00 m2
Riudarenes
172.00 m2

170.000 €

Xalet / Torre, 195.00 m2
Riudarenes
195.00 m2

170.000 €

MAISONS PAR PROVINCE:

Suivez-nous sur