875 €

Local en lloguer de 183 m2 , Canovelles

Fotos De L'immoble

Aquest local cantoner a Canovelles t'ofereix un espai construït de 183 metres quadrats, perfecte per a donar vida a les teves idees comercials.

La seva ubicació estratègica ho converteix en una joia, ja que es troba en una cantonada, la qual cosa garanteix una excel·lent visibilitat i accessibilitat.

Una característica especial d'aquest local són els 4 aparadors exteriors que ofereix, ideals per a mostrar els teus productes o serveis de manera cridanera i captar l'atenció dels transeünts.

Imagina la possibilitat d'exhibir els teus productes en una ubicació privilegiada, a la vista dels qui passegen per la zona.

El sòl de gres no sols li confereix un aspecte elegant, sinó que també és fàcil de mantenir, la qual cosa et permetrà mantenir el local en condicions òptimes amb un mínim esforç.

I no podem oblidar esmentar la seva proximitat al Parc de la Joventut. Aquesta ubicació no sols proporciona una agradable vista, sinó que també pot atreure a persones que visitin el parc i se sentin temptades a explorar el que el teu negoci té per a oferir.

En resum, aquest local cantoner a Canovelles és una oportunitat excepcional per a establir el teu negoci en un lloc estratègic amb alta visibilitat, l'avantatge dels aparadors exteriors, i la proximitat a un espai públic popular.

No deixis passar l'oportunitat de convertir les teves idees en realitat en aquest espai versàtil i ple de potencial.

Contacta'ns per a més informació i descobreix com fer d'aquest local la llar de la teva pròxima emprenedoria!

Caracteristiques

Canovelles

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a