2.800 €

Nau industrial en lloguer de 1200 m2 a l'hostal - lledoner, Granollers

Local cantoner de 1200 m² diàfans en una ubicació privilegiada.

Aquest espaiós local compta amb un cridaner gran aparador, ideal per a negocis que busquen una àmplia superfície adaptable a diverses necessitats comercials:

Supermercat: Amb els generosos 1200 m², ofereix la possibilitat de configurar un supermercat complet amb àrees especialitzades i una varietat de seccions.

Centre Mèdic: Un espai perfecte per a consultoris mèdics, sales d'espera i àrees de tractament, brindant amplitud i comoditat per a pacients i professionals de la salut.

Taller: Ideal per a tallers mecànics, artesanals o de disseny, amb la distribució necessària per a diferents funcions i activitats creatives.

Oficines: Adaptable per albergar múltiples oficines, espais de coworking o servir com a seu corporativa, oferint versatilitat per a configuracions empresarials diverses.

Aquesta propietat ofereix un llenç versàtil i ampli per materialitzar una àmplia gamma d'idees comercials a un enclavament estratègic de Granollers.

Futuro y espectacular proyecto por parte del ayuntamiento de Granollers en las inmediaciones de la zona con nuevas calles, jardines, pisos y un mejor acceso y conexión.

MANCA DE REFORMA I COMENÇAMENT DE FUNCIONAMENT A NEGOCIAR!

Caracteristiques

Granollers

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a