850 €

Local en lloguer de 200 m2 a l'hostal - lledoner, Granollers

Et presentem la Rostisseria L'Artesana, una joia gastronòmica situada estratègicament al carrer Joan Prim, molt pròxima al centre de Granollers. Amb una ubicació privilegiada, aquesta rostisseria compta amb una afluència constant de persones i una visibilitat excepcional.

Aquest negoci totalment funcional es traspassa amb una sòlida cartera de clients fixos i una facturació notablement alta. L'oportunitat de negoci és inigualable, ja que podràs començar a generar ingressos des del primer moment. Amb llicències per a rostisseria, pizzeria i forn, tens la flexibilitat d'ampliar línies de negoci, i el local és idoni per a oferir serveis de servei d'àpats.

Actualment, opera els dissabtes i diumenges, destacant-se en la venda de pollastres rostits i menjar preparat per a portar, reconeguts per la seva qualitat excepcional.

El local, amb aproximadament 200 m² construïts, compta amb dues entrades estratègiques: una des de Joan Prim, on se situa el taulell i l'entrada principal per a clients, i una altra des del carrer Francesc Tarafa, facilitant l'accés als distribuïdors. Distribuït en botiga comercial, cuina totalment equipada, magatzem, zona de congeladors i cambra de freds, l'espai està dissenyat per a la màxima eficiència. A més, disposa d'un bany complet amb plat de dutxa i un lavabo.

El local, distribuït en tres plantes i equipat amb un muntacàrregues, està llest per a operar de manera còmoda i pràctica. El lloguer del local és de 850€/mes i per 10 anys, un molt bon preu tenint en compte la ubicació i l'amplitud del local.

Cerques un negoci rendible amb un enorme potencial de creixement? Aquesta és la teva oportunitat! Estem segurs que aquest negoci continuarà sent un èxit.

Si estàs interessat a adquirir un negoci rendible i ben establert, no dubtis més i contacta per a obtenir informació addicional i explorar totes les possibilitats que ofereix la Rostisseria L'Artesana. T'esperem per a una visita!

Caracteristiques

Granollers

HABITATGES PER PROVíNCIES:

Segueix-nos a