5 motius pels quals llogar un pis a Sant Cugat

5 motius pels quals llogar un pis a Sant Cugat
5 (100%) 2 votes

vivienda unifamiliar en Barcelona

© wolfields

Sant Cugat del Vallès, al nord de la Serra de Collserola, és un municipi de 88.000 habitants que destaca per ser un dels principals centres residencials de Catalunya, realitat que s’ha accentuat des de 1980, doncs ha triplicat la seva població des de llavors en tots els seus districtes, destacant el creixement del centre urbà, Valldoreix i Mira-Sol.

Encara que el nucli primitiu que es va originar al voltant de l’actual monestir data del segle IV, com a punt estratègic en la ruta que unia Tarrassa i Barcelona, solament a principis del segle XX va començar a adquirir importància, al principi com a lloc d’estiueig de les classes acomodades i, en l’actualitat, com a zona residencial durant tot l’any per a un segment de població amb un bon nivell d’ingressos.

En aquest article t’indicarem per què llogar un pis a Sant Cugat és una bona opció a mitjà termini si busques millorar la teva qualitat de vida sense estar lluny dels principals centres urbans de la zona.

Llogar a Sant Cugat del Vallès

En els últims anys, el fenomen de descentralització urbana des de Barcelona a les poblacions de la seva regió metropolitana ha fet que determinades poblacions limítrofes siguin alternatives interessants. No obstant això, en el cas de Sant Cugat, la població es caracteritza des de fa diverses dècades per ser un centre residencial que destaca pel seu nivell de vida, dels més alts de Catalunya i dels primers a incorporar el concepte d’enjardinament de les zones residencials, d’origen anglosaxó, ja a la fi del segle XIX.

En primer lloc, el lloguer a Sant Cugat del Vallès amb API ens permet aprofitar el millor d’una població mitjana que compta amb tot tipus de serveis públics i privats però, al mateix temps, sense la massificació pròpia de la gran ciutat. A més, i depenent de les nostres preferències, podem optar per un pis al centre de la localitat, però també existeixen nuclis residencials en el terme municipal que ens ofereixen aquesta privadesa que desitgem, tant si vivim sols com si ho fem en parella o tenim família al nostre càrrec.

En segon lloc, les connexions amb Barcelona són un punt decisiu. Per exemple, des dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) és possible anar des de la Plaça de Catalunya de Barcelona a l’estació de Sant Cugat en tan sol 26 minuts, un temps de desplaçament que està per sota del d’algunes línies de metro que uneixen diferents barris de la ciutat comtal. A més, és possible anar amb cotxe a través dels túnels de Vallvidrera, de pagament, i de la carretera de L´Arrabassada. D’altra banda, el nucli de Tarrassa està a menys d’una cambra d’hora.

En tercer lloc, Sant Cugat és una població amb un nivell de vida alt, per la qual cosa és perfectament possible trobar immobles espaiosos que s’adaptin a les teves preferències mentre que en altres zones, per desgràcia, les possibilitats solen ser més reduïdes. Si busques llogar pis i tens família amb fills, aquesta és una bona opció si vols amplitud o determinades característiques en el teu habitatge que difícilment pots trobar en altres casos.

En quart lloc, si t’agraden els centres històrics rejovenits, aquest és el cas de Sant Cugat. Els successius ajuntaments han dut a terme una política urbanística responsable i han sabut harmonitzar creixement amb conservació, preservant el centre històric com a eix comercial de primer ordre de la població i protegint el patrimoni arquitectònic, com en el cas de les torres modernistes de principis del segle XX i del monestir, emblema de la localitat i erigit sobre una fortificació defensiva construïda al segle IV.

Finalment, també hem de destacar que el terme municipal de Sant Cugat compta amb àmplies zones verdes en el casc urbà i amb una xarxa de carrils bici, per la qual cosa guanyarem en qualitat de vida si lloguem un pis. A més, i en el cas d’optar pels districtes rurals, tindràs la possibilitat de recórrer amb bicicleta el camí cap a la teva casa o passejar tranquil·lament amb la teva família o mascota.

El servei que ofereix API

Els Agents de la Propietat Immobiliària (API) a Catalunya compten amb una àmplia oferta de pisos en lloguer i venda en Sant Cugat del Vallès, perquè puguis triar l’immoble que més s’ajusti a les teves preferències o necessitats. Aquesta és una de les localitats de la Comunitat Autònoma en la qual hi ha un catàleg més extens de possibilitats, oferint un avantatge comparatiu al mercat immobiliari.

A més de pisos, també pots llogar cases unifamiliars, terrenys, places de garatge i locals comercials, amb la garantia de resposta legal que et dóna treballar amb persones col·legiades i que han realitzat una formació específica. Moltes vegades, el valor de taxació d’un habitatge és subjectiu i comptar amb un professional et servirà per pagar un preu just pel lloguer de l’immoble a partir de criteris objectius com la localitat, el barri, el tipus d’habitatge o local, els metres quadrats i els serveis que disposa.

API Catalunya té immobles en tot el territori de la Comunitat Autònoma, però està especialitzada en les poblacions pertanyents a la regió urbana de Barcelona, no solament la seva àrea metropolitana, sinó també la segona corona. Som conscients que la millora de les comunicacions permet treballar a Barcelona o les seves localitats limítrofes i tornar dins d’un marge d’una hora per als desplaçaments. Per aquest motiu poblacions que estiguin a un radi de menys de cinquanta quilòmetres comptin amb un atractiu innegable com a residència permanent.

Per totes aquestes raons, i sense renunciar a altres possibilitats com la compra, el lloguer d’un pis a Sant Cugat és una opció que et permet provar durant un temps si estàs a gust en la localitat i així, a mitjà termini, prendre una decisió definitiva pel que fa al que desitges fer. Llogar un immoble a Sant Cugat amb l’ajuda de API Catalunya et donarà tranquil·litat a un preu just. Contacta amb nosaltres i t’informarem amb més detall.

Lloga el teu pis a amb totes les garanties