9 Consells per millorar el SEO de la teva web

9 Consells per millorar el SEO de la teva web
Valora este articulo

posicionament SEOJa ningú qüestiona la importància de crear una pàgina web perquè un negoci funcioni. No obstant això, encara hi ha qui no li presta tota l’atenció que deuria a les tècniques que s’han d’aplicar per aconseguir un bon posicionament de la nostra web. Conscients d’aquesta situació, en Api.cat hem recopilat algunes d’elles perquè les tinguis en compte i aconsegueixis incrementar les visites i, en última instància, augmentis l’índex de conversió (el pas de visites a clients).

1. Crea un domini descriptiu. És important que triïs el nom d’un domini que contingui les paraules clau del nom de la teva agència immobiliària o dels productes i serveis que ofereixes. També pot ser útil incloure l’àmbit geogràfic. Per exemple: www.fincasmicasabarcelona.com

2. Aplica’t en el títol i la descripció. Les etiquetes cada vegada tenen menys rellevància per als cercadors. No així el títol i la descripció. El títol és la síntesi de la pàgina i es mostra sempre en el navegador web i en els resultats de cerca de Google. I, d’altra banda, la descripció és rellevant, ja que, és el text que surt a la pàgina de resultats dels cercadors, on l’usuari pugui llegir el resum del que conté la pàgina abans d’accedir-hi.

 3. Usa “molles de pa” (Breadcrumbs). Així es diu al camí que indica com l’usuari ha arribat fins a la pàgina on es troba. Per als motors de cerca, els enllaços interns de les molles de pa són dreceres rellevants.

4. Empra enllaços descriptius. En la mesura que sigui possible, quan vagis a incloure un enllaç, evita l’ús de les frases “clica aquí”. És millor que escullis paraules més descriptives que facin referència a la informació on accedeix l’usuari. Si a més afegeixes la etiquetapara descriure l’enllaç, millor.

En l’àmbit immobiliari, els experts recomanen esbrinar el tipus de consultes que fan els potencials clients per buscar habitatge a la zona, de tal manera que usem aquestes keywords per enllaçar amb les pàgines que continguin aquesta informació dins el web.

Posicionament web5. Informació també a les imatges. Els cercadors llegeixen també els noms dels fitxers d’imatge. Així que, no t’oblidis nomenar amb una paraula descriptiva. A més, també és important que facis servir l’etiqueta per descriure la imatge.

Per exemple, el nom d’una de les imatges podria ser: apartament-marbella-ref001-cocina.jpg

6. Evita l’ús de Flash. Recorda que els cercadors no indexen les pàgines que utilitzen aquest tipus de programari. De manera que, per molt atractiva que et sembli la teva web confeccionada amb Flash, no serà llegida ni indexada pels cercadors. I, per tant, no obtindrà un bon posicionament.

7. Inclou contingut original. Els cercadors premien la inclusió de contingut diferent i original. De la mateixa manera, que penalitza la còpia de contingut. Així que procura incorporar dades, productes i serveis únics, o almenys, el més personalitzats possible. D’aquesta manera, pujaràs llocs en la pàgina de resultats.

8. Crea un bloc i participa en les xarxes socials. Això sí, fes-ho seguint una estratègia integrada en el pla de màrqueting de la teva empresa. És imprescindible que creïs una planning de continguts que tingui en compte la seva publicació en els diferents suports online i offline. Així mateix, la informació que publiques ha d’estar adaptada a fons i forma al suport.

9. Monitoritza, analitza i millora. L’única manera d’avançar és establint objectius mesurables que ens serveixin de referència. Així, de forma periòdica hem d’usar les estadístiques, analitzar-les, valorar els resultats en funció de les metes i establir les mesures pertinents per acostar-nos a elles.

Foto: BIT Comunicación

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari