Busques pis? Amb o sense armaris encastats?

Busques pis? Amb o sense armaris encastats?
Valora este articulo

Interior armari encastatEncara que pugui semblar una qüestió menor, no ho és. Si estàs buscant pis, és important que un dels teus criteris de cerca sigui si l’habitatge té armaris encastats o no. Davant d’aquest dilema hi ha tants detractors com defensors, així que des Api.cat volem mostrar algunes de les seves avantatges i inconvenients perquè tu mateix decideixis si prefereixes “amb o sense”.

Avantatges dels armaris encastats.

Si vols comprar un pis a Barberà del Vallès i els que t’han ensenyat uns tenen armaris encastats i altres no, no estaria de més que valoressis els avantatges i inconvenients d’aquests “mobles” abans de decidir-te per l’adquisició d’un d’ells. Sobretot, perquè un dels inconvenients és la notable diferència en el preu.

Vegem en primer lloc, els beneficis dels que et pots aprofitar en el cas que el pis que visites ja disposa d’armaris encastats. O dit d’una altra manera, aquests són els principals arguments que, com a Agent de la propietat, pots emprar a l’hora de descriure les bondats d’un pis amb armaris encastats:

  • Major capacitat d’emmagatzematge. Tenint en compte que l’espai disponible va des del terra al sostre, és innegable que, en general, disposem de més possibilitats per guardar i organitzar les nostres pertinences.
  • Més fàcil de netejar. Atès que només disposa de les portes al frontal, aquesta és l’única part que haurem de netejar, ja que no hi ha buit entre l’armari i la paret o al sostre.
  • Personalització de les portes. L’elecció de les portes dels armaris encastats pot fer en funció de l’estil de la resta de l’habitació, i amb això, aconseguiràs sempre guardar la màxima coherència estètica, sense necessitat de canviar d’armari.

Inconvenients dels armaris encastats.

Armari encastat al dormitoriCom ja apuntàvem, el primer inconvenient és el preu. Normalment, la construcció d’un armari encastat serà més cara que la compra d’un prefabricat. No obstant això, el preu és un inconvenient si vols fer-te un, però no si el teu pis ja disposa d’armaris encastats, ja que, en aquest cas, recorda que li dóna valor a l’habitatge.

Però, vegem altres aspectes a tenir en compte:

  • Si et mudes, el perds. Òbviament, si has decidit traslladar, podràs portar-te totes les teves pertinences, però els armaris encastats no són mobles, són part del pis que gaudirà el nou propietari. Així que, si ho penses bé, són més una inversió que una despesa.
  • No es mouen ni un centímetre. Un cop has triat on faràs el teu armari, llevat que tornis a fer obres, romandrà en el mateix lloc sempre. Això es tradueix en què, quan vulguis renovar la decoració de la teva llar, l’elecció de la resta dels mobles que acompanyen a l’armari giraran entorn d’ell. Tingues-ho en compte.

Ja has vist que, tant si estàs buscant pis, com si ho vens, o si ets un agent de la propietat, els armaris encastats són un element a tenir en compte en el procés de venda immobiliari.

Tens armaris encastats al teu habitatge? Prefereixes els convencionals? Dóna’ns la teva opinió.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari