Consells per organitzar una mudança amb èxit

Consells per organitzar una mudança amb èxit
Valora este articulo

consejos-mudanzaEstàs preparat per al canvi de casa? T’asseguis una mica aclaparat i no saps per on començar? Has vingut al lloc correcte, perquè aquí t’anem a donar alguns consells per organitzar una mudança el més còmodament possible, així que pren nota.

No et preocupis, t’anem a donar uns consells a l’hora d’organitzar la mudança

Els consells que t’anem a donar són molt útils perquè t’anem a ensenyar per on començar a l’hora de planificar una mudança
, la forma d’organitzar-la, com embalar els articles, etc.

Aquí tens tot el necessari per poder realitzar una mudança còmodament

Organitza’t amb temps

Per començar t’anem a donar un consell que va a ser primordial en tota mudança i és no deixar gens fins a l’últim minut.

Tret que hagis de fer les maletes i sortir a tot córrer, el més probable és que disposis d’entre 30 i 60 dies per poder fer-te un planning i assegurar-te de quin dia vas a poder realitzar la mudança sense cap tipus de problema.

Així que pots crear-te una llista, com si fos un compte enrere i detallar tot el que necessites per dur a terme l’organització de la mudança.

Dur a terme l’estratègia de moviment

Com vas a arribar del punt A a el punt B el dia de la mudança, t’ho vas preguntar? Si et mudes molt a prop d’on vius ara, pots tirar mà d’amics i familiars, perquè aquests t’ajudin a moure caixes, però, si per contra, on et mudes està bastant allunyat com per anar caminant, el millor és que lloguis un camió de mudances, que és una de les eleccions més triades avui dia i és bastant econòmica, per cert.

Com guardar en caixes una casa sencera?

Per empaquetar una casa sencera en caixes solament has de portar un ordre, per exemple, si comences per l’habitació dels nens, deus marcar cada caixa amb el nom de l’espai al que correspongui, en aquest cas deuries escriure “habitació de nens” o “habitació de Carlos”, com prefereixis.

Separa els embalums petits dels grans

Has de pensar que en la mudança que realitzis no solament vas a tenir caixes i embalums de petit i mitja grandària, sinó que tindràs també mobles, electrodomèstics i més articles de grandària gran que serà impossible que una sola persona pugui carregar.

Així que, de nou t’aconsellem que tiris mà dels teus amics i familiars i si pots, demanis prestat un carretó per poder transportar electrodomèstics com a rentadores, rentavaixelles, etc., de forma senzilla i sense haver de deixar-te l’esquena en l’esforç.

Sobretot, intenta que on vagis a mudar-te compti amb un ascensor, ja que encara que sembli que hagis trobat el pis o la casa dels teus somnis, un lloc de somni on poder mudar-te amb la teva parella, de vegades no ens adonem de les coses més senzilles, com el poder comptar amb un ascensor, ja que a part que ens facilitarà el treball de la mudança, és alguna cosa que anem a necessitar en el dia a dia.

Recorda que, potser, ara mateix sou dues persones vivint en el pis, però heu pensat tenir nens? Com aneu a pujar i baixar la cadireta del nadó? Heu pensat en tots els bolquers que haureu d’adquirir durant els primers anys del nadó? I el que pesen?

Aprofita per tirar tot el que no necessitis

Aquesta és l’oportunitat ideal a l’hora d’organitzar les teves pertinences i poder desfer-te dels elements que ja no uses.

Si comptes amb el temps suficient abans de mudar, pren-te el temps necessari per ordenar la roba, ficant en una caixa la que et vagis a portar i ficant en una altra la qual donarás perquè ja no la facis servir.

També pots posar un anunci regalant els mobles que no vagis a portar-te, posant com a condició l’haver d’anar a per ells, així t’estalvies l’haver de baixar-los a les escombraries. Fins i tot recicla les revistes, periòdics i documents que no necessitis. Com menys et portis, més còmoda serà la mudança.

Fes un inventari del que fiques en cada caixa

Això és especialment necessari si no vols tornar-te boig a l’hora de trobar les coses al teu nou domicili.

Tenir un registre dels teus articles és alguna cosa útil per si alguna cosa es perd, així que considera mantenir un full de càlcul amb el contingut de cada caixa i a continuació, assigna a cada caixa un nombre i tot el que hauràs de fer és escriure aquest nombre en cada costat de la caixa.
Etiqueta tot

Etiqueta tots els costats de la caixa, evitant la part superior d’aquesta.

Protegeix els teus objectes de valor

Troba un lloc segur per guardar els teus objectes de valor durant el dia de la mudança.

Assegura tot el que és valuós o pugui trencar-se i si has de transportar un ordinador, realitza una còpia de seguretat ràpida dels arxius més importants en cas que alguna cosa succeeixi en la mudança.

Llogar un pis a Badalona amb ascensor

Si estàs buscant llogar un pis a Badalona per a llarg termini, has de saber que mudar-se a un edifici amb un ascensor és la teva millor elecció.

Decidir pujar les escales diàriament o utilitzar l’ascensor no és solament una forma de fer exercici, ja que tal com t’hem informat anteriorment, l’ascensor per al nostre dia a dia és necessari. A part d’ajudar-te a l’hora de realitzar la mudança, hi haurà moltes vegades que arribem carregats de la compra, haurem de pujar o baixar el carret del nostre bebè, arribem cansats després d’un dia de treball i el que menys ens ve de gust és pujar fins a un cinquè pis, etc.

Així que no et perdis l’oportunitat de poder veure el nostre ampli catàleg de pisos a Badalona i si et sorgeix algun dubte, crida’ns sense compromís, estarem encantats d’atendre’t.

CTA-Contacto-CAT