Consells per al manteniment exterior de la teva llar

Consells per al manteniment exterior de la teva llar
Valora este articulo

Pintar la façanaUna de les millors formes d’aprofitar teus dies de vacances és fent totes aquelles tasques de manteniment que durant l’hivern no has tingut temps de portar a terme. És el moment de fer un repàs general i posar al dia casa teva, reparant els petits desperfectes. Si no saps per on començar, des Api.cat et donem algunes pistes.

Reparacions domèstiques d’exterior

No estem parlant de grans reformes, sinó de les petites reparacions que s’han anat acumulant al llarg dels últims mesos i que si no les resols, a mesura que passi el temps seran més complicades i cares de reparar. T’aconsellem que, sobretot, et dediquis al que està a l’exterior, que durant l’hivern ja hi haurà temps de reparar els desperfectes de l’interior del teu habitatge.

  • El sòl. Si la teva casa de Gavà té el sòl exterior de rajoles, t’aconsellem que aprofitis aquests dies per netejar amb una pistola de pressió i que aplics ciment blanc o gris en les juntes més danyades.
  • Netejar les finestresPersianas i finestres. Ja és hora de netejar i reparar les maleïdes persianes que es queden encallades. Quan netegis la part exterior de les finestres i persianes, aprofita per canviar les lames trencades. És senzill i veuràs com millora l’aspecte exterior del teu habitatge.
  • Mobles d’exterior. És l’època de l’any perfecta per al manteniment dels mobles de fusta. I és que amb les altes temperatures, s’assecaran ràpid i l’olor del vernís que utilitzis no molestarà a ningú. I qui diu mobles, diu baranes o marcs de les finestres. L’ideal és que primer lijes la superfície que vol pintar per eliminar les restes de vernís i deixar-la neta i preparada per a la primera capa del vernís nou. Assegura’t que el producte que apliques és l’específic per a aquest material.
  • Il · luminació exterior. Plafons trencats i bombetes foses. Són petits detalls que anem deixant passar i només ens portaran uns minuts la seva substitució.
  • Façana. Al llarg de l’any, les inclemències del temps han deteriorat la façana de casa teva de Salou. Així que ha arribat l’hora de reparar els esvorancs que enlletgeixen la teva casa i que en tan sols unes hores pots deixar en perfecte estat. Si t’animes, pots plantejar pintar la façana sencera, encara que en aquest cas, ja no estem parlant d’una simple “posada al dia” i probablement necessitaràs, almenys, un parell de dies.
  • Jardí. Es tracta que facis una revisió general de l’estat dels elements i objectes del teu jardí, com per exemple, els testos i jardineres trencades que denoten certa deixadesa i abandonament. ¡Canvia-!

Comença el cap de setmana, així que és un moment perfecte per començar a deixar casa teva preparada per als mesos d’hivern. Amb quina vas a començar? ¿Sòl? ¿Persianes? ¿Façana?

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari