Dóna la benvinguda als teus clients amb decoració tardor

Dóna la benvinguda als teus clients amb decoració tardor
Valora este articulo

Decoració tardorEls detalls importen, i molt. Quan el teu pis està a la venda és important que el mantinguis ordenat i net. Però això és el mínim que espera trobar-se la persona que visita el teupis de Viladecans. Així que, si realment vols marcar la diferència amb la resta de l’enorme oferta immobiliària actual, el millor és que aporti “alguna cosa més”. Des Api.cat et proposem que decoris el teu pis “de tardor”. Et sorprendrà gratament les reaccions dels potencials compradors del teu habitatge.

Si ets un Agent de la Propietat Immobiliària (API) i estàs preparant les teves properes visites, no estaria de més que et avançaràs als pisos que vas a mostrar properament per fer algunes millores que facilitaran la venda d’aquests immobles.

En aquesta ocasió et proposem les següents idees de decoració:

Dormitori més càlid

  • Canvia la vànova per un edredó de colors càlids, és a dir, torrats, ataronjats, teula …
  • Cobreix llit amb algun coixí o coixí més dels habituals. Això li dóna un toc més acollidor.
  • Col · loca algun platet, gerro o recipient amb flors seques amb una aroma suau i de colors càlids.
  • Perfuma l’habitació amb un ambientador suau.

Bany tardor

  • Col · loca algunes tovalloles de colors de tardor. Una bona opció és escollir tonalitats que van del marró fosc al ocre.
  • Posa unes espelmes d’adorn al costat d’una petita safata amb flors seques.

Ambient agradable

Espelmes de decoracióA l’entrada, depenent de l’estil del pis, es poden col · locar d’adorn unes carabasses i algunes branques seques, baies, glans i unes quantes fulles seques.

Crear una atmosfera adequada en la que el possible comprador se senti a gust és molt més important del que imaginem. La compra, fins i tot la d’un pis, respon a motivacions no racionals en un percentatge molt alt.

En definitiva, aplicant aquests i altres petits canvis en la decoració del pis que es vol vendre, sens dubte, estarem augmentant les possibilitats de la seva venda.

Què opines sobre aquest tema? Creus que un pis “entra pels ulls”? Explica’ns la teva opinió.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari