Quan estrenes una nova cuina, la pregunta és què necessito com a mínim per començar a equipar-la? Des d’Api.cat et donem la resposta, perquè puguis immediatament començar a cuinar amb els estris indispensables:
Ganivet de xef: per tallar embotits, carns o peixos i trossejar verdures.
Ganivet de serra: per al pa i els congelats.
Ganivet petit tipus punta: per perforar, tornejar o polir verdures.
Tisora: per trossejar pollastre, netejar peix, etc.
Pelador: combinat de tall i serra per pelar i gratar patates, pastanagues, etc., i treure encenalls de formatge i xocolata.
Broca: per mantenir els talls tallants.
Taula de tallar de plàstic: més higiènica, per a carns i peixos.
Taula de tallar de fusta: per a embotits, verdures i hortalisses, i pot servir com a estalvis.
Planxa de ferro: per cuinar sense greixos amb alta temperatura.
Paella antiadherent fonda amb tapadora: per fregir i saltar (escull-la de ceràmica, el tefló és tòxic). Et servirà també de cassola.
Olla gran: per a pasta, brous, cuits… D’acer inoxidable durarà tota la vida.
Cistell plegable: per cuinar al vapor dins de l’olla.
Cassó petit: per escalfar, fer salses i ous durs.
Safata de forn: per rostir al forn o gratinar.
Gerra mesuradora: si és tipus Pyrex també pots escalfar líquids amb ella.
Morter amb la seva mà: per picar
Pinzell de silicona: rentable, per pintar rebosteria o oliar la planxa.
Pinces: per a la planxa o el forn.
Joc d’espàtules: amb cullerot, espàtula, pala, escumadora i forquilla de dues dents. Escull-ho en silicona combinada amb acer i no ratllarà els fons.
Varetes: per batre, remoure i muntar clares.
Colador: millor xinès, amb la seva mà, per colar i fer purés.
Bol de metall: per a rebosteria.
Bol de cristall: multi usos.
Ratlladora: de diverses cares, millor tipus mandolina.
Agafadors de silicona: per agafar rosteixes calents.
Manyopla: per a forn.
Sedàs o colador fi: per a farina, etc.
Tirabuixó: amb llengüeta llevataps.
Obrellaunes multi usos: per a tot tipus de conserves.
Trencanous: amb diverses mides, per obrir fruits secs i trencar marisc.
Espremedora de cítrics.
Cafetera o tetera, segons gustos.
Torradora: és prescindible, però si desdejunes a casa habitualment, evitaràs espatllar la planxa.
Amb això a la nova cuina del teu dúplex de Sabadell, només et calen bons ingredients per elaborar les millors receptes, endavant!
foto 1: Pinterest
foto 2: Pinterest
foto 3: Pinterest
foto 4: Pinterest
foto 5: Pinterest
2 comments
Me encantan los artículos retro o vintage! Le dan un toque especial a la cocina.
Gracias!
Coincidimos en eso, son geniales. Agradecemos tu comentario y que sigas visitándonos. Un cordial saludo.