Espanya és un dels països més atractius d’Europa per als inversors immobiliaris

Espanya és un dels països més atractius d’Europa per als inversors immobiliaris
Valora este articulo

La inversió immobiliària, va créixer un 23% a Espanya el passat 2015, superant els 10.300 milions d’euros. Això ens converteix en el país del sud d’Europa amb més inversió immobiliària, segons un estudi d’àmbit internacional. Descobreix tots els detalls en les notícies immobiliàries d’Api.cat!

 inversors immobiliaris

Espanya és un dels països més atractius d’Europa per als inversors immobiliaris

El 10,2% dels inversors immobiliaris consideren que Espanya el país més atractiu per invertir aquest any, solament superat per Alemanya (17%) i el Regne Unit (15,1%), segons l’estudi ‘Global Investors Intentions’ elaborat per CBRE. Percentatge que supera a països com Holanda i França, i manté la seva posició enfront del gran interès que han atret els mercats d’Europa central i oriental.

Un altre estudi, l’International Investment Atles, realitzat per Cushman & Wakefield, revela que quant a volum d’inversió, al 2015 Espanya ha arribat als 10.300 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement del 23%.

Aquestes xifres situen al mercat immobiliari espanyol en la sisena posició a l’escala continental i a la primera entre els països del sud Europa, per sobre de mercats com el d’Itàlia, Noruega o Irlanda. A escala mundial, Espanya ocupa la posició número 12, gràcies a un augment significatiu de les inversions nacionals, que van representar el 60,5% del total.

Segons aquest últim informe, els sectors que van impulsar aquest creixement són el d’oficines i el de retail, que representen el 82,5% del total invertit.

Madrid i Barcelona lideren la inversió a Espanya

Madrid i Barcelona es reafirmen com a principals destinacions del sud d’Europa per a inversors. En el cas de Madrid, la qual cosa destaca és la inversió en locals comercials i oficines, mentre que a la capital catalana, el subsector que capta l’interès més gran és la logística. Però si el que a tu t’interessa és l’habitatge, consulta les nostres cases per comprar a Barcelona!

La quantitat d’inversors nacionals és cada vegada major: representen un 60,5% del total i han augmentat un 95% respecte a l’exercici anterior. En aquest increment han jugat un paper fonamental les socimi (Societats Anònimes Cotitzades d’Inversió Immobiliària), que van començar a funcionar a Espanya a mitjans del 2014.

Segons les previsions de Cushman & Wakefield, Espanya s’aferma com a potència del sud d’Europa i dirigirà l’entrada de nou producte per via de bancs en l’àmbit europeu, al costat de Regne Unit i Irlanda.

D’altra banda, l’estudi del CBRE destaca que Madrid és la segona ciutat europea preferida per invertir aquest 2016, per darrere de Londres i superant a ciutats com París, Berlín o Amsterdam.

Foto: BIT Comunicació

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari