Hola primavera!

Hola primavera!
Valora este articulo

Per fi, després d’un llarg hivern, avui 20 de març arriba oficialment la primavera a les nostres llars. S’han acabat els colors avorrits, els tèxtils sobris i portar més capes de roba a sobre que una ceba… És el moment de rebre una bona explosió de color!

Avui a api.cat t’expliquem quines són les tendències en decoració per a aquesta primavera 2015.

Toca renovar colors

Fa uns dies ja comentàvem en un altre post de decoració quins són els colors que es portaran aquesta primavera, segons el prestigiós Pantone Color Institute, el màxim proveïdor dels estàndards de color en la indústria del disseny.

A grans trets, vénen colors vius i vibrants però en les seves modalitats pastís. Molts tons de blau i aigua-verds que ens transportaran mentalment a oceans i a la naturalesa paradisíaca, donant-nos una dosi d’energia extra mentre esperem l’arribada de l’estiu. Però també trepitjaran amb força els tons terrosos i vi, especialment el pantone ‘Marsala’, que evoca les arrels de la naturalesa i la frescor de l’argila natural. T’agrada per al teu pis a Badalona?

Si no hi ha estampats, no és primavera

Els estampats geomètrics ja, són tendència des de l’hivern. Ho seguiran sent aquesta primavera, però si vols diferenciar-te, passa’t als prints florals, animals i amb motius marins. Un encert segur!

L’etern esperit mediterrani

No podia faltar!, som mediterranis i no podem fugir de l’atroç encant del blanc nuclear combinat amb el blau indi, la frescor de la ceràmica, la naturalitat de la fusta i els clàssics motius marins… Si inverteixes en decoració mediterrània, ja sigui en una vaixella, un cobrellit o en objectes decoratius… tingues per segur que podràs seguir utilitzant-los primavera rere primavera. No et sembla ideal per decorar un pis a Altafulla situat davant de la platja?

Fusta, porcellana, corda i vidre

Els materials que més es portaran en els objectes decoratius d’aquesta primavera 2015 són, sens dubte, la fusta en la seva tonalitat natural, la porcellana, la corda de fibra de jute o de pescador en diferents varietats i el vidre.

T’animem a què inverteixis en una vaixella nova per a la teva casa a Barcelona, que tingui colors frescos i motius ben primaverals. És una cosa que veus cada dia i seràs com els nens petits amb sabates noves, voldràs cuinar més que mai només per poder usar-la!

T’agraden les tendències que vénen? Tens ganes ja de renovar la decoració de la teva casa?

Foto 1: Pinterest
Foto 2: ZaraHome
Foto 3: Pinterest
Foto 4: Pinterest
Foto 5: Pinterest
Foto 6: Pinterest
Foto 7: Pinterest
Foto 8: Pinterest
Foto 9: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari