Les 5 millors sales de cinema de Barcelona

Les 5 millors sales de cinema de Barcelona
3.3 (66.67%) 3 votes

Et consideres un autèntic cinèfil? A més de la pel·lícula, ets dels/les que tenen en compte la qualitat del so i de la projecció de la sala? Llavors aquest post és per a tu. Assabenta’t a les notícies immobiliàries d’Api.cat de quines són les millors sales de cinema de Barcelona.

sala phenomena

Les millors sales de cinema de Barcelona

Phenomena Experience

Tot va començar al 2014, quan el Phenomena Experience només eren unes sessions de cinema puntuals en les quals es projectaven pel·lícules dels anys ’70, ’80 i ’90. Fins que es va convertir en, probablement, una de les millors sales de cinema d’Espanya i Europa. Té una de les pantalles més grans del país i la millor qualitat de projecció possible. A més, disposa dels millors sistemes de so cinematogràfic, com el multidimensional Dolby Atmos, perquè anar al cinema es converteixi en una experiència evolvent.

Al seu enorme vestíbul es poden contemplar els pòsters originals de les pel·lícules programades, i disposa d’un confortable bar en el qual relaxar-se. Et recomanem visitar la seva pàgina web si vols saber tots els detalls tècnics del seu sistema de projecció i àudio!

La sala Dolby Cinema de Cinesa La Maquinista

La sala Dolby Cinema li ofereix a l’espectador una experiència completa, ja que compta amb l’única sala a Espanya –i una de les cinc a Europa– equipada amb la tecnologia de projecció Dolby Vision i el sistema de so Dolby Atmos. Una imatge amb projectors 4K (quan als cinemes normals és de 2K) i 128 altaveus distribuïts per tota la sala per recrear la sensació de l’escena. És a dir, que tecnològicament, és una de les sales més avançades. Però no solament això, pel que fa al disseny tot està calculat: per exemple, les butaques Premium mantenen entre elles una distància superior a l’habitual i les parets tenen un revestiment tèxtil que fa que no s’interrompi el so i eviti reflexos.

La combinació perfecta: les últimes tecnologies en imatge, so i un disseny pensat per a què cada visita al cinema sigui una gran experiència.

La sala 9 del Cinema Blames

Una altra excel·lent proposta al centre de Barcelona és la sala 9 de Balmes Multicines. Projecta les pel·lícules en versió original, amb un boníssim so i qualitat. L’única sala de Barcelona en V.O. amb so Dolby Atmos. Un altre dels seus avantatges, en comparació a altres sales de cinema, és la seva ubicació, la disponibilitat de pàrquing a l’edifici i que disposa d’un total de 12 sales en projecció digital 3D per satisfer a tots els gustos.

Cinemes Texas

Segons publica la revista Fotogrames, Europa Cinemas (una xarxa de cinemes creada en 1992 amb l’objectiu de promoure el cinema europeu i que integra prop de 1.000 sales a gairebé 600 ciutats de tot el món) va reconèixer els Cinemes Texas de Barcelona com els millors cinemes de l’estat espanyol.

El complex, que consta de quatre sales, va ser inaugurat al setembre del 2014 pel seu propietari i responsable, el director català Ventura Pons, qui volia recuperar l’esperit de les antigues sales de reestrena. Als Texas no es programen estrenes, sinó films que van abandonar la cartellera fa ja uns mesos en versió original subtitulada al català. El que Europa Cinemas ha valorat en reconèixer els Texas com a millor sala de cinema europeu és el cinema de qualitat que projecta i la seva capacitat per atreure l’atenció de l’espectador.

Sala Soho House

El Soho House no és un cinema obert a tot el públic, és un club privat i exclusiu on solament els seus membres i convidats poden gaudir dels seus serveis i instal·lacions: una sala de cinema, dos restaurants, gimnàs, spa i una piscina al terrat. Un concepte de club privat que va néixer a Londres fa 21 anys, quan a l’hosteler Nick Jones se li va ocórrer actualitzar el concepte del club de cavallers britànic. Existeixen 18 Soho Housess més al món: a Berlín, Miami, Nova York, Londres o Chicago, entre altres. Al Soho House de Barcelona hi ha una sala de cinema on es poden veure pre estrenes de pel·lícules amb qualitat i exclusivitat.

Busques cases de lloguer a Barcelona? T’agradaria viure prop d’una d’aquestes sales de cinema per anar freqüentment?