Per què agrada viure a Barcelona?

Per què agrada viure a Barcelona?
Valora este articulo

Una de les ciutats més cosmopolites de la geografia espanyola és, sens dubte, Barcelona. La ciutat comtal enamora tot el que la visita per primera vegada. Fins a tal punt això és així, que molts dels seus visitants decideixen passar llargues temporades o fins i tot, quedar-se a viure-hi “sine die”. Hem preguntat a Franck Anaïs, director general de ShBarcelona (www.shbarcelona.es), empresa que porta 15 anys acomodant persones a Barcelona, ​​tant en allotjament com de lloguer, sobre quines són les principals raons que assenyalen els seus clients per triar Barcelona com a lloc de residència, i aquí tens la resposta:

5 raons per viure a Barcelona

Molts són els motius que podríem argumentar per explicar l’elevat nombre de persones que decideixen allargar una visita a la ciutat comtal o quedar-se a viure-hi. L’experiència de Frank Anaïs com a director general de ShBarcelona li ha permès identificar les 5 claus per entendre per què molts dels seus clients canvien de plans i decideixen no fer la maleta (almenys, per un temps).

  • Un clima inigualable.
  • Un estil de vida únic.
  • Un entorn natural espectacular.
  • Una oferta cultural excepcional.
  • Un ambient internacional extraordinari.

Un clima inigualable

Un dels principals atractius que segons l’expert convencen la majoria dels seus clients per a plantejar-se un trasllat a la ciutat comtal és el clima. I és que, la major part de l’any és possible gaudir d’unes temperatures suaus, tant a l’estiu com a l’hivern. Aquest privilegi de caràcter climatològic sens dubte influeix en altres motius, com per exemple, l’estil de vida o l’activitat cultural.

Un estil de vida únic

La mida de la ciutat i la forma en què ha anat creixent són dos dels factors més valorats de Barcelona i expressats pels usuaris dels serveis de ShBarcelona. El districte de l’Eixample (Eixample) és un dels més coneguts i que més sorprenen al visitant pels seus carrers perfectament ordenades i organitzades en illes idèntiques.

Un entorn natural espectacular

Aquest és un altre dels privilegis de la capital catalana. El fet d’estar situada a la vora del mar mediterrani i amb la muntanya a la seva esquena fan d’aquesta ciutat un lloc extraordinari on residir, ja que compta amb una oferta d’activitats d’oci que molt poques ciutats poden oferir.

Una oferta cultural excepcional

Barcelona és un autèntic referent a nivell internacional pel que fa a oferta cultural es refereix. Els seus museus, cinemes i teatres uneixen varietat i qualitat a parts iguals. Molts dels visitants que arriben a la ciutat, ho fan atrets per ella, convertint per a molts d’ells en la raó definitiva per quedar-se més temps del que tenien previst.

Un entorn internacional

O dit d’una altra manera, el caire cosmopolita de Barcelona fan que els seus habitants gaudeixin d’un ambient tolerant i enriquidor extraordinari. Només cal fer una passejada per qualsevol dels seus avingudes i carrers principals per comprovar-ho.

Aquest caràcter internacional és l’última de les claus que segons Frank Anaïs són els cinc atractius més seductors per als turistes i visitants de Barcelona.

Se t’ocorre alguna altra raó per quedar-se a viure a Barcelona? Comparteix en Api.cat

Foto: BIT Comunicación

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari