Decoració per a atrevits

Decoració per a atrevits
Valora este articulo

Molts consells de revista per aconseguir una decoració nòrdica, vintage o industrial i sincerament… estàs fart/a de normes i convencionalismes. Perquè de vegades, sembla que s’hagi de seguir un manual d’instruccions per decorar casa teva. Avui a Api.cat t’animem a arriscar i deixar de costat totes aquestes normes que cohibeixen els teus veritables gustos decoratius.

És posar-se a mirar revistes i blogs de decoració i pensar que la teva casa és insulsa i avorrida, oi? Es posa de moda una tendència i la exprimeixen tant que al final, cansa. I així, hauries de canviar tot el mobiliari i tèxtils del teu pis a Barcelona cada dos anys, més o menys. Això per no atrevir-te a fer una cosa molt més senzilla: el que et doni la gana.

Parets (molt) cridaneres

Escoltaràs i llegiràs milers de vegades que els papers pintats amb estampats o colors virolats poden ser massa estridents per a un dormitori, per exemple; o que els colors foscos no són adequats per a les parets. I què? Si a tu t’agrada, posa-ho! Segur que no queda tan exagerat com creies i el dia que te’n cansis, ho canvies i solucionat.

decoracio atrevida

Papers pintats per a atrevits

Barrejar cadires de diferents estils

Tenir totes les cadires del menjador o la cuina exactament iguals és el més habitual, perquè se solen comprar juntes i a joc. Però si et sembla el típic convencionalisme avorrit, aposta per barrejar cadires de diferents models i colors. Aconseguiràs una decoració fresca i informal.

decoracio atrevida

Barrejar cadires de diferents colors i estils decoratius

Mobles de colors

“No et compris un moble groc, que si el dia de demà et mudes i no et queda bé o et canses del color, l’ hauràs de canviar”, diu el teu pepet grill particular. No saps què passarà demà, ni si et mudaràs, ni si realment et cansarà. Així que, si avui t’has enamorat d’un moble vermell, verd, groc o blau… per què descartar-ho pensant en un futur incert? A més, recorda que sempre pots transformar-lo amb alguna de les moltes tècniques DIY que t’hem anat explicant a Api.cat

decoracio atrevida

Mobles de colors

Barrejar estils aparentment oposats

Però com penses combinar aquest sofà tan modern amb aquest moble tan antic! I per què no? La decoració no ha de ser una cosa estàtica, igual que la pintura, és una forma d’expressió i tens dret a reflectir-la com a tu més t’agradi. D’aquí el que es coneix com a “decoració eclèctica”, l’estil que els engloba a tots sense casar-se amb cap.

decoracio atrevida

Combinar estils

T’agraden aquestes idees de decoració per atrevits?

Foto 1: Pinterest
Foto 2: Pinterest
Foto 3: Pinterest
Foto 4: Pinterest
Foto 5: Pinterest
Foto 6: Pinterest
Foto 7: Pinterest
Foto 8: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari