Consells per aconseguir major visibilitat a tu habitatge en lloguer

Consells per aconseguir major visibilitat a tu habitatge en lloguer
Valora este articulo

visibilidad-vivienda-alquilerPer què el meu habitatge en lloguer no té la suficient visibilitat al mercat? Aquesta pregunta és habitual entre molts propietaris disposats a llogar una dels seus habitatges. A pesar que la relació entre situació, qualitat i preu de l’immoble pot estar perfectament acompassada i sigui per si mateixa atractiva, molts propietaris es troben amb la incredulitat de la falta de candidats per ocupar aquest habitatge en lloguer.

El problema és que segurament necessitaràs donar una major visibilitat a l’habitatge en lloguer per promocionar l’immoble en qüestió. Una situació que és fins i tot més acusada quan llogar un habitatge és tota una necessitat, com és habitual en moltes ocasions per causes òbvies. De fet, aquesta urgència determinada per llogar un habitatge pot fer que et vegis obligat a baixar el preu de la mensualitat per mera necessitat. Una situació crítica a la qual no hauràs de recórrer si delegues la gestió del lloguer del teu habitatge a Catalunya en mans professionals com les d’API.

Has de tenir en compte que la teva casa en lloguer no deixa de ser un producte que ha de competir al mercat amb altres propostes de similars característiques. Per això, has de saber ‘vendre’ la teva proposta a la perfecció. Nosaltres som experts a treure tot el suc al potencial al teu habitatge per situar-la en una posició de privilegi al mercat.

Per aquest motiu, es fa imprescindible dotar a aquest actiu d’un equipament suficient com perquè pugui resultar veritablement competitiu en detriment de les propostes realitzades pels competidors. I aquí la visibilitat juga un paper preponderant per aconseguir tal objectiu.

Per això, sempre es recomana acudir a gestors professionals del sector immobiliari, com és el cas de API a Catalunya. I és que delegant aquesta opció en un bon fer professional no tindràs els maldecaps que sempre solen sorgir a l’hora de posar en lloguer un habitatge. Tot un estalvi de temps i diners a través del com et procurarem la millor de les solucions per a la teva tranquil·litat absoluta.

Experiència i gestió professionalitzada

Amb la nostra experiència acumulada, la gestió especialitzada i la implementació de les últimes tècniques de màrqueting online i offline per donar visibilitat al teu habitatge, aconseguiràs que en un curt espai de temps puguis tenir tancat un acord de lloguer. D’aquesta forma, podràs evitar així robar-li temps als teus quefers personals i professionals. I és que el lloguer d’un habitatge tendeix a ser un procés laboriós que es pot allargar durant mesos i fins i tot durant anys si es duu a terme de forma particular.

Està demostrat que els portals immobiliaris són els que generen una major confiança no solament entre els arrendadors, sinó també entre els arrendataris. En el nostre cas en particular, la premissa que considerem és la de la fer més fàcil la vida a aquells que estan intentant llogar un habitatge a Catalunya o als qui pretenen posar-la en lloguer, com pot ser el teu cas concret.

Per aconseguir una major efectivitat en l’objectiu de donar una major visibilitat al teu habitatge en lloguer, cal seguir alguns consells bàsics que ajudaran a guanyar posicionament respecte a la competència. Tota una lluita sense caserna en la qual es fa imprescindible explicar no solament amb la deguda formació, sinó també amb els dots suficients com per optimitzar tota l’estratègia global que tingui com a fi el lloguer de l’immoble.

Decidir a quin públic et dirigeixes

Conèixer el públic al que et dirigeixes et donarà les claus per asseure les bases de la teva proposta. Una correcta redacció amb informació detallada pot inclinar la balança al teu favor en detriment d’altres propostes menys atractives quant a la primera impressió.

Incorpora fotografies de l’habitatge

Està demostrat que els anuncis que compten amb fotografies de qualitat de l’immoble gaudeixen de major protagonisme, aconseguint així un augment de la pretesa visibilitat. En elles s’ha de cuidar fins al més mínim detall, des de l’escenografia fins als elements auxiliars que apareixen, vigilant a tot moment que l’estada aparegui neta. Si no comptes amb fotografies, nosaltres mateixos ens encarregarem de fer realitzar un dossier detallat amb imatges de qualitat. Tot per oferir la millor cara del teu habitatge amb l’objectiu que el lloguer sigui satisfet dintre del termini i en la forma escaient dins d’uns terminis adequats i viables per als nostres clients.

Estratègia quant al nombre d’impactes

La gestió professional del teu habitatge en lloguer també permetrà configurar una estratègia concorde al nombre d’impactes reals i de qualitat necessaris per col·locar el teu habitatge entre les més populars dels rànquings de lloguer d’habitatges.

Pots delegar totes aquestes accions d’augment de la visibilitat en API, on a més idearem una estratègia global de comunicació per donar a conèixer el teu habitatge no solament mitjançant anuncis a l’ús, sinó també amb la implementació del màrqueting online i offline, amb especial recalcament en el màrqueting de continguts en l’àmbit digital.

L’inquilí perfecte

D’entre tots els candidats a llogar el teu habitatge, podràs triar a aquella persona que més s’adeqüi a les teves exigències per guanyar així tranquil·litat i tenir tot baix control.

Una vegada aconsegueixis l’objectiu d’arribar a un acord per llogar el teu habitatge, hauràs de tenir en compte els aspectes formals i legals per complir amb tots els requisits necessaris. Es tracta d’una informació personalitzada que sempre et brindarem en API gràcies al nostre ampli equip caracteritzat per la seva qualificació i per un irreprotxable bagatge professional a les seves esquenes per oferir diferents solucions d’habitatges adaptats a les necessitats dels nostres clients.

Si estàs cansat de perdre temps i diners a intentar llogar el teu habitatge pel teu compte, no ho dubtis més i posa’t en contacte amb nosaltres. Ens farem càrrec de tot el procés i molt aviat obtindràs els resultats desitjats.

Oblida ja les hores invertides debades per llogar el teu habitatge i delega en el nostre bon fer i professionalitat l’opció de posar en lloguer el teu habitatge.

 

Contacta amb API.cat i resol tots els teus dubtes sobre lloguer i venda de propietats a Catalunya