Com treure el màxim profit a una balconada

Com treure el màxim profit a una balconada
5 (100%) 2 votes

Cómo aprovechar el balcón de tu viviendaLes cases actuals són més petites i hem après a treure partit a habitatges de molt pocs metres perquè és el que el mercat ofereix. Això no és negatiu si de debò ens apliquem a esprémer cada cantonada utilitzable.

Si ets una persona afortunada i tens la sort de tenir una balconada a casa hauries d’aprendre a treure-li tot el profit possible, doncs, amb una mica de treball, pot convertir-se en un dels millors racons de la llar.

Si, per desgràcia, encara no pots gaudir d’una balconada no perdis l’oportunitat de llogar un pis a Barcelona amb API que tingui un que s’adapti a les seves necessitats ja que et permetrà delectar-te amb el bon temps i l’estiu.

Idees per treure profit a la teva balconada

Quan es té una casa enmig de la ciutat no es gaudeix tant de l’exterior com en una casa de camp o de platja, però això pot canviar totalment si ens ho proposem. Una balconada és una fugida a l’exterior, però sense perdre la comoditat d’estar en la llar i això es pot aconseguir amb la decoració i els elements adequats.

Un lloc per prendre el sol

Ara que l’estiu ja ha fet acte de presència podem usar la nostra balconada per gaudir dels rajos del sol que són molt beneficis per a la salut si es prenen amb moderació. Decora la teva balconada amb coixins o cadires de platja que et permetin estar a gust. La idea és crear un petit oasi dins de la teva casa així que fes-te amb un ventilador, un bon minibar, un esprai d’aigua fresca i una bona crema solar.

Un refugi per als lectors

Un sofà còmode amb grans coixins, un lloc on guardar els llibres perquè no s’espatllin i una bona font de llum natural. És el somni de tot bon lector i amb una petita inversió podem fer-ho realitat en la nostra balconada.

Si ho trobes molt complicat pensa que existeixen els mobles a mesura amb els quals podem moblar les nostres balconades d’una manera fàcil i sense molt esforç. L’única cosa que hauràs de fer és escollir el que vols i com ho vols.

Per prendre l’aire

No importarà la grandària de la balconada, bastarà amb una taula i un parell de cadires per gaudir de l’aire lliure en les nits més fresques. Si la balconada té una grandària més que acceptable podem, fins i tot, permetre’ns realitzar petits sopars o celebracions amb els amics i els familiars. Recorda que la vida està per viure-la!

Per als amants de les plantes

Als qui els agraden les plantes els encanta gaudir d’elles a la llum del sol i veure-les créixer amb el pas del temps. Proveeix-te de petites plantes que siguin d’exterior i t’encantin, col·loca-les penjant de la balconada i per dins i dedica’t a elles. Cuida-les, rega-les, protegeix-les i atén-les com es mereixen. Serà tot un plaure veure-les créixer a poc a poc.

A la web de la immobiliària API podem veure moltes notícies per informar-nos sobre flors e inspirar-nos.

Crea el teu hort urbà

Si ets amant de la naturalesa i, a més, vols treure-li una mica de benefici a les llargues hores que implica cuidar de totes les plantes, llança’t a fabricar el teu propi hort urbà.

El primer pas serà triar les plantes adequades per obtenir el que volem i que es puguin conrear en un hort urbà sense problemes com a maduixes, pastanagues, tomàquets, enciams, cebes, cogombres, pebrots, albergínies o alls. Procura instal•lar un sistema de reg i cuidar la terra de les plantes perquè aquestes puguin créixer sense problemes i tu puguis gaudir dels teus propis aliments collits.

Usa-ho de magatzem i estalvia espai a casa

Per molt petit que la nostra balconada sigui sempre podem instal·lar en ell armaris de xapa, més grans o més petits depenent de l’espai que tinguem disponible. En ells podem emmagatzemar moltíssimes coses: roba, sabates, records, abrics, joguines… tot el que una família pot acumular. Gràcies a això s’aconseguirà més espai a l’interior de la casa i en els mobles. A partir d’ara cada racó de la llar estarà ben aprofitat.

Un gimnàs casolà

Tots sabem que el pitjor d’apuntar-se a un gimnàs és haver d’anar. Per moltes ganes que tinguem de fer esport, ens falta voluntat per sortir de casa a exercitar-nos, especialment amb mal temps o pluges.

Has provat alguna vegada amb un gimnàs a casa? No necessites gastar una fortuna, solament es requereix un tapet o estoreta per estar còmode, unes peses o ampolles d’aigua, uns quants vídeos de YouTube i decidir-se d’una vegada per sempre.

Si no vols que els veïns et vegin pots posar teles o malles pegades als barrots per així assegurar la teva privadesa. És molt bona idea perquè és més saludable fer esport a l’aire lliure i, alhora, prendrem el sol.

Imagina un lloc per meditar

Imagina un lloc on et sentis acollit i l’ambient sigui agradable i assegura que no aquest lloc no pot estar en la teva balconada. Pensa com pot convertir-se en un bon lloc per meditar i aconsegueix vés-les, cartells motivadors, imatges que t’agradin o et relaxin, butaques o estoreta còmodes i ho tindràs tot fet.

Serà un bon lloc per connectar de nou amb el nostre propi jo, amb la naturalesa i amb l’univers perquè no estarem tancats entre quatre parets sinó que podrem sentir el sol i la brisa en la nostra pell. No es necessiten moltes coses per meditar i portar una mica de relaxació a la nostra vida, així que prepara’t per respirar profund en una balconada que vas a estimar.

El teu moment del dia serà en la balconada

Decora la teva balconada al teu gust: coixins en el sòl, sofàs fets de palets, plantes petites o grans, quadres, adorns, catifes, prestatgeries, mobles, taules, cadires, butaques o balancins. No importarà el que posis mentre t’agradi a tu. Utilitza-ho per gaudir del teu moment del dia, per veure-ho i sentir-te millor, per relaxar-te, per desconnectar. L’interessant és que creiem el nostre propi lloc, personal i únic.

 

Contacta amb API.cat i resol tots els teus dubtes sobre lloguer i venda de propietats a Catalunya