Flors de colors per la teva terrassa més primaveral

Flors de colors per la teva terrassa més primaveral
Valora este articulo

Balcó amb florsT’agraden les flors? I les plantes ? Si tens la sort de tenir una terrassa en el teu pis de Sant Cugat del Vallès , no ho dubtis: prepara la teva terrassa per a la primavera!

Ja sabem que és difícil escollir entre la tantíssima varietat de plantes que hi ha, així que, des Api.cat , volem orientar-te sobre quines plantes són les més adequades per plantar a la primavera i així puguis donar curs a la vostra versió més jardinera.

Quines plantes puc plantar a la primavera?

En primer lloc, hauries de tenir en compte l’espai amb què comptes. No és el mateix un petit balcó que una gran terrassa en la qual poder col · locar tot tipus de plantes, fins i tot algun arbret.

En el cas que disposis d’un balcó, et suggerim que pengis de la barana un parell de jardineres en el costat més llarg i dues als laterals. En aquestes jardineres, pots posar plantes amb flors de colors com, per exemple, els pensaments. Aquestes, són flors forts ideals per plantar en aquesta època. Però també pots escollir entre :

  • No m’oblidis.
  • Onagras.
  • Aguileñas.
  • Cors sagnants.

Totes aquestes plantes són perfectes per plantar a la primavera, i les seves flors, donaran un toc de color ideal al teu balcó.

Plantes altes o penjants

A més de la fortalesa , també et recomanem que tinguis en compte el port de la planta. És a dir, si la planta agafarà altura o és de les que pengen. Les dues opcions són perfectes depenent del que vulguem fer amb la planta. Si és de les que van agafant alçada a mesura que creixen, potser seria una bona idea col · locar prop de la paret o de la barana perquè tapi. Si la teva terrassa és molt gran, pots fer servir dues o tres jardineres amb plantes altes com separadors d’ambients.

Terrassa amb plantesPor contra, les plantes sense port, pots posar-les en testos a la vora de la barana perquè pengin cap a fora, o a la paret, a uns metres del terra, deixant que els seus branquetes vagin caient. Una altra opció són les plantes enfiladisses, les quals són ideals per a les parets o reixes de la barana.

Quan és el moment de plantar?

OK! Ja has triat les plantes que t’agradaria veure cada matí al balcó del teu pis de Sabadell. Però , ara, sorgeix una altra qüestió: quan plantar. Aquest no és un tema secundari, perquè durant les primeres setmanes de la primavera encara es produeixen gelades nocturnes i, si no tens cura, es poden fer malbé les llavors.

Per això, si el perill de les baixes temperatures encara no ha passat, planta les llavors només si les plantes estaran en un lloc protegit. Si fa fred a la nit, és millor que esperis una mica per plantar els bulbs de floració, ja que, no sobreviurien.

Així que, aquesta primavera plena la teva terrassa de vida i color omplint-la de plantes i flors de colors. T’animes?

FOTO: PINTEREST
FOTO: PINTEREST

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari