Nous electrodomèstics per a noves necessitats

Nous electrodomèstics per a noves necessitats
Valora este articulo

nuevos_electrodomesticos_para_nuevas_necesiadesLa tecnologia no deixa d’avançar i això es nota també en els electrodomèstics, que gràcies a la incorporació de la connexió sense fil, ens fan la vida cada vegada més fàcil. Si ets dels que té poc temps o no t’agrada fer les tasques de la llar, segueix llegint: a Api.cat t’expliquem com són els nous electrodomèstics pensats per a les noves necessitats d’avui.

  • Neveres intel•ligents per controlar el menjar o fer la compra: els models que vénen et permeten introduir les dades dels productes que guardes dins i la data de caducitat i t’avisen abans que caduquin. Algunes fins porten una càmera interior per escanejar el que tens i controlar remotament.

HI ha neveres que t’avisen del què falta i et permeten fer la compra des del mateix electrodomèstic o via Smartphone, tablet o televisor. Alguns models porten incorporat un servei de diagnosi que avisa al servei tècnic en cas d’avaria sense que tu ni tan sols te n’assabentis. I el més nou: els models més innovadors et suggereixen receptes amb els productes que hi tens a dins.

  • Rentadores intel•ligents amb control remot: a més d’incorporar l’ús del vapor per facilitar el planxat o autoadministrar el detergent i suavitzant necessaris, ara aquestes rentadores també et permeten descarregar cicles personalitzats de rentat, triar el programa que et convé via Smartphone i t’avisen al mateix telèfon en cas de problemes tècnics.
  • Forns controlats per wi-fi: des del teu telèfon podràs programar nombroses receptes predefinides. Tu ho deixes tot a dins, i quan vulguis, li dones l’ordre i el forn s’encarrega de la resta.
  •  Robots aspiradora connectats a l’smartphone: perquè puguis programar-los, activar-los i desactivar-los quan vulguis i des d’on vulguis. Pots fer-ho fins amb el control de veu del teu telèfon mòbil i t’avisen si un dia hi ha més pols a la teva casa de Figueres.
  • Electrodomèstics sostenibles: que cada vegada més incorporen la categoria energètica A + + +, permetent un important estalvi d’energia i d’aigua que et beneficia a les factures però que també beneficia el medi ambient. Un altre estalvi important és la incorporació delwi-fi al sistema de calefacció o aire condicionat: amb una aplicació pots controlar des del telèfon mòbil i encendre o apagar remotament quan vulguis.

Què et sembla tot el que ve? Es tracta de productes molt innovadors, per ara, de luxe, i que encara plantegen problemes com la compatibilitat dels electrodomèstics i els smartphones de diferents marques. Tot i això, millor estar informats perquè l’evolució és espectacular i segur que molts ho agrairem.

Foto: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari