El pàrquing… Millor amb el pis o llogar-ho a part?

El pàrquing… Millor amb el pis o llogar-ho a part?
5 (100%) 1 vote

Alquiler de vivienda con parkingQuan estem veient pisos per llogar, no solament ens preocupem de veure si està moblat o si és prou espaiós per viure. Una de les preguntes que més ens fem a l’hora de llogar un habitatge, és si ha de tenir garatge o no.

Perquè, en un país amb més de 23 milions de cotxes en circulació i buscant un bon estacionament cada nit, el lloguer d’un habitatge amb pàrquing és una pregunta gairebé obligada. Sobretot, si sabem que, amb seguretat, cada dia gastarem mitja hora com a mínim a buscar un aparcament en tornar del treball.

Avantatges de tenir un pis amb pàrquing

Actualment, les ciutats compten amb cada vegada menys aparcaments on deixar el teu cotxe i, els que hi ha, requereixen d’algun tipus de pagament, bé sigui perquè ho acabem deixant en un pàrquing públic per desesperació o bé perquè ho estacionem en zona blava. Sigui com sigui, agafar el cotxe per ciutat és cada vegada més complicat sobretot si el que volem és anar al centre. Per això dia a dia creix el nombre de persones que busquen un lloguer d’habitatge amb pàrquing. En Api et podem ajudar al fet que trobis la casa dels teus somnis, ja que tenim un ampli i variat catàleg d’immobles no solament a les grans ciutats sinó també als afores, que compten amb les millors prestacions, garatge inclòs. A més, comptar amb un bon assessorament sempre és necessari, ja que és probable que hi hagi qüestions que se’t poden escapar.

Fer-se amb un habitatge amb garatge, per tant, té múltiples beneficis ja que no solament guanyarem més temps per a nosaltres, sinó que a més acabarem gastant menys diners.

Més opcions a triar

Si sempre has volgut viure als afores de Barcelona o d’alguna gran ciutat en general, amb un pàrquing és molt més senzill. Actualment les ciutats estan molt bé connectades entre si i en pocs minuts pots arribar a elles pel que viure en la perifèria no resulta un inconvenient. D’altra banda, en tenir garatge, no t’has de preocupar de trobar estacionament en tornar del teu dia a Barcelona o a qualsevol altra ciutat. Què et sembla, per exemple, llogar un habitatge en la bonica Terrasa.
? Pensa a més que, un habitatge als afores és també més econòmica i més gran que les que s’ofereixen a la ciutat. Una opció interessant a tenir en compte, veritat?

Seguretat

En tenir un pàrquing on deixar el cotxe quan tornes de treballar, és molt més improbable que li passi alguna cosa. Encara que pensem que, a priori, deixar el cotxe al carrer surt més econòmic, a la llarga pot no ser així. No solament cal tenir en compte les condicions meteorològiques i els inconvenients que poden causar al teu cotxe sinó també en possibles robatoris, tant d’elements externs com a interns del vehicle. Per això, amb un garatge, a més d’ampliar la vida útil del teu cotxe en estar més protegit, t’estalviaràs diners en possibles reparacions.

Temps

Qui no vol poder aparcar a la primera? Tant si tornes de treballar com si estàs en el teu descans del migdia, amb un pàrquing això és possible. Ja no has de perdre temps a buscar un buit lliure al carrer per no allargar una llarga jornada laboral o simplement gaudir d’un menjar en família. Això sense explicar els diners que et pots estalviar en gasolina.

Possibles descomptes en les asseguradores

Moltes companyies asseguradores poden fer-te algun descompte si saben que el teu vehicle té un garatge on protegir-se. El risc entre quedar-se tota la nit al carrer o en un pàrquing no és el mateix.

Espai extra

Per descomptat, amb una plaça d’aparcament privada, podràs guardar altres coses com la bicicleta, alguna caixa que no saps on ficar, el monopatí dels més petits… És a dir, guanyaràs en espai d’una manera gairebé immediata.

Consells per trobar el teu pis amb pàrquing perfecte

Abans de gens, és molt important que planifiquis el teu sostre de despeses. Això no solament inclou la renda, sinó també costos extres com les factures o si la comunitat està inclosa o no. Això és fonamental si no et vols portar una sorpresa el primer mes que vives a la teva nova casa i t’arribin aquestes despeses inesperades.

També has d’escollir una primera zona d’actuació. Si després no et convenç, no passa gens, tries una altra i comences de nou. Però anar per zones t’ajudarà a comparar millor els preus i els pisos que s’ofereixen. A més, no és el mateix buscar als afores de Barcelona que en ple centre de la ciutat. Per descomptat, tot va a dependre dels teus gustos i interessos. Pensa quin és el lloc on vols viure que estigui dins de les teves possibilitats i explora quins pisos hi ha per a tu. I, si no trobes el que cerques, escull una altra zona.

Moblat o sense moblar? Normalment va a dependre del que tinguis en ment. El lloguer és solament una opció de pas fins que puguis comprar la teva casa definitiva? Vols estalviar? Els nous mobles que compris serviran per a futures mudances? Normalment, si estàs estalviant per comprar un habitatge, el millor és llogar amb part dels mobles inclosos, ja que després poden arribar a ser un llast a l’hora de triar el nou pis. Moltes vegades les mesures poden no ser les mateixes, o espatllar-se en les mudances. Si, per contra, tens pensat quedar-te en un lloguer un temps llarg, comprar els mobles t’ajudarà a fer més teva la casa. Això sí, no t’oblidis en aquests casos de preguntar-li al propietari si ell pensa llogar-ho també durant bastant temps, no vagi a ser que estigueu en costats oposats.

Vas trobar aquesta casa que tant desitjaves? No ho pensis més. A per ella! Això sí, abans de signar assegura’t que està tot tal com ho heu parlat: fiança, reparacions, renda… Si tens algun dubte, és el moment de preguntar-la i a més, en Api
t’ajudarem en totes aquestes qüestions claus.