Com vendre la meva casa a la primavera

Com vendre la meva casa a la primavera
Valora este articulo

Vendre un pis o una casa no és una quelcom que succeeixi de la nit al dia. És un procés amb diferents fases, que pot allargar-se fins i tot mesos. Un dels primers passos consisteix en preparar l’habitatge per a la venda i ara que ve la primavera, és un bon moment. Perquè millora el clima, la gent canvia d’humor i està més receptiva. Així que, no et perdis els nostres consells!

com vendre la meva casa

Consells per vendre un habitatge a la primavera

Inspecciona l’habitatge a fons

Aquest és el primeríssim primer pas: revisar l’habitatge de dalt a baix per saber què és el que cal millorar. Fes una llista amb tots els detalls que has anat observant i després, posa’t mans a la feina. Probablement cal pintar les parets, renovar algunes aixetes i fer una neteja profunda. Mira el calendari de forma realista, ja que és possible que necessitis més de dos caps de setmana.

Mantingues una visió objectiva

Com sempre et diem a Api.cat, quan prepares un habitatge per vendre’l cal despersonalitzar-lo el màxim possible. Així que, fora fotos, objectes personals o accessoris decoratius massa cridaners del teu pis a Barcelona. La neutralitat és l’objectiu.

Dóna-li un toc primaveral a terrasses i balconades

Comença la primavera i el que més ve de gust és començar a gaudir de l’aire lliure, de les terrasses i el sol. Per això, és la millor època per lluir balcons i terrasses. Les ànsies de gaudir d’aquests petits plaers farà que els visitants s’enamorin més del teu pis si decores el balcó o la terrassa amb alegria i aires primaverals. Col·loca plantes, flors, una tauleta amb un parell de cadires i algun coixí estampat.
També als dormitoris i uns altres tèxtils de la llar

Si visites un habitatge durant la primavera, tens la vista més posada a l’estiu que a l’hivern. Per això, renova els tèxtils de la llar: canvia el nòrdic d’hivern pel cobrellit d’entretemps, col·loca cortines alegres, retira catifes de pèl i, en general, afegeix estampats vius i colors alegres.

Contracta a un/a home stager

Si no tens temps de preparar tu mateix/a el pis per posar-lo en venda, contracta serveis de home staging a través del teu API de confiança. La seva missió és treure-li el màxim partit a un habitatge i fer que sigui més atractiu de cara als potencials compradors. Si pots, no ho dubtis, és una inversió!     

Foto: BIT Comunicació

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari