5 idees per a conservar les teves roses de Sant Jordi

5 idees per a conservar les teves roses de Sant Jordi
4 (80%) 2 votes

Per fi ha arribat Sant Jordi, el dia més esperat a Catalunya per escriptors, llibreters i enamorats! Un dia bonic perquè sí, la gent surt al carrer amb un somriure primaveral, a la cerca d’un bon llibre i una- o diverses- roses per regalar a la dona de la seva vida.

Hi ha qui regala un ram de roses sencer, qui regala una única rosa, els que només la hi regalen a la seva parella i els que la hi regalen a les dones més importants de la seva vida: filles, mare, àvia, amigues… Fins i tot moltes empreses reben a les seves treballadores amb roses pel dia de Sant Jordi!

En resum, que si ets una dona afortunada, pots acabar la jornada amb vint roses a les teves mans. Les cuidaràs fins que comencin a assecar-se, i després… les llençaràs a les escombraries? D’això res! A api.cat et donem 5 idees per a què decoris el teu pis a Tarragona amb manualitats fetes amb les teves flors seques.

1. Roses seques per decorar la paret: una vegada les roses estiguin seques, lliga-li a cadascuna un fil a la part inferior de la tija, penja-les de la paret de cap per avall i llest, ja tens una peça decorativa feta amb les teves roses de Sant Jordi! Una altra opció és posar-les en paperines i penjar-les de la branca d’un arbre, com veus en la imatge, una idea artística i ben original.

2. Un quadre amb les teves roses seques: Si tens moltes roses, pots tallar-los la tija i ajuntar-les en forma de cor. Si les enganxes sobre una base de fusta o un altre material i les emmarques, tindràs un bonic record per sempre.

 

3. Amor amb roses seques: una idea molt fàcil i divertida. Només necessites anar d’excursió un diumenge al bosc o a la muntanya i recollir algunes branques d’arbre caigudes. Quan les tinguis, les enganxes entre elles de manera que formin la paraula ‘Love’. Una vegada fet això, ja només hauràs de folrar les branques amb els pètals de les roses seques i penjar la construcció a la paret.
El vostre amor quedarà immortalitzat!

4. Gerros i pots decorats amb roses seques: aquesta idea és la més senzilla i convencional, però no per això és menys encantadora. Pots simplement posar-les senceres en un gerro o bé tallar-los la tija i guardar-les en un pot de vidre ben visible. Ambdues opcions són altament decoratives.

5. Una petita jardinera com a centre de taula: amb les roses seques, escurça les tiges i clava-les sobre una base de poliestirè expandit. Pots afegir-li altres flors seques, de plàstic o de tela per crear un centre més visual i harmònic.
Si a més les poses dins d’una petita jardinera vintage o una cistelleta de vímet, tindràs les teves roses immortalitzades i llistes per decorar el centre de la taula o qualsevol racó de la casa.

T’ha agradat?

Foto 1: Pinterest
Foto 2: Pinterest
Foto 3: Pinterest
Foto 4: Pinterest
Foto 5: Pinterest
Foto 6: Pinterest
Foto 7: Pinterest
Foto 8: Pinterest

Les respostes als comentaris contingudes en aquest blog són orientatives i no són constitutives de cap assessorament legal, per tant, no tenen força vinculant, no es deriva responsabilitat i no atorguen cap garantia sobre la licitud i legalitat de la informació difosa.

Deixa un comentari